Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da Ragbi Turnuvası coşkulu geçti

Birçok spor organizasyonun destek veren ve ev sahipliği yapan Kandıra Belediyesi, ilçede bir ilki gerçekleştirdi ve Ragbi Turnuvası gerçekleştirdi

2 Mayıs 2019 Saat: 00:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.181 kez okunmuştur

Kandıra’da Ragbi Turnuvası coşkulu geçti
Kandıra’da Ragbi Turnuvası coşkulu geçti

Kandıra Belediyesi ve Kandıra Anadolu Lisesi’nin ortaklaşa düzenlediği, aynı zamanda Ragbi sporcusu  Özge Kanbay anısına  Kandıra ilçesinde Ragbi Turnuvası gerçekleştirildi. İlk kez düzenlenen iller arası Ragbi Turnuvası heyecan dolu müsabakalara ve renkli görüntülere sahne oldu. Kandıra Belediyesinin destekleriyle, U18 Yedili Ragbi turnuvası Kandıra Mehmet Sarıca İlçe Stadında gerçekleşti. Turnuvaya, Türkiye genelinden 150 civarında sporcu katıldı.

AKÇAKOCA ŞAMPİYON OLDU

Samsun ilinin Çarşamba ilçesinde düzenlenen turnuvada final maçında Konya Kartallar Spor kulübünü 15-0 farkla mağlup ederek Türkiye’de ilk defa düzenlenen U18 Kadınlar Ragbi şampiyonasında Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Türkiye şampiyonu olmuştu. Kandıra Mehmet Sarıca İlçe Stadında gerçekleşen ve 7 takımın yer aldığı turnuvada Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Kadınlar takımı, birinciliği kimseye kaptırmadılar.

SPOR KENTİ YAPACAĞIZ
Centilmenlik ortamında bir turnuvayı daha tamamladıklarını ifade eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “ Sporun tabana yayılması, spor alt yapısının güçlendirilmesi ve Kandıra’mızın spor kenti olması adına hayata geçirilen hizmet ve çalışmaların devam edeceğiz, sporculara göstermiş oldukları birliktelikten dolayı, turnuva komitesini ve katılım sağlayan bütün takımları tebrik ediyorum” dedi. Kandıra Belediyesi, ilçeye gelen sporculara Kandıra’nın kültürel yapısı, sahilleri ve doğa güzellikleri gezdirilerek, tanıtımı sağlandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑