Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’da Özel Öğrenciler “Hayata Birlikte Renk Katalım”

Kandıra Zafer İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası çerçevesinde “Farkındalık Yürüyüşü” düzenlendi. Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri, “Hayata Birlikte Renk Katalım” dedi.

15 Mayıs 2024 Saat: 18:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.098 kez okunmuştur

Kandıra’da Özel Öğrenciler “Hayata Birlikte Renk Katalım”
Kandıra’da Özel Öğrenciler “Hayata Birlikte Renk Katalım”

Farkındalın Yürüyüşü bando ekibinin eşliğinde Kandıra Zafer İlkokulu bahçesinden başlayarak Kandıra belediye çay bahçesine kadar yapılan yürüyüşe Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, Şube Müdürleri, okul ve kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler ile aileleri katıldı.

Kandıra Zafer İlkokulu Müdürü Hüdaver Soylu’nun yaptığı konuşmada Zafer İlkokulu olarak 10 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz farkındalık yürüyüşümüzde amacımız ilçemize daha duyarlılık kazandırmak ve toplumumuzun farklılarla güzelleştiğini vurgulamak dedi.

Zafer İlkokulu öğretmeni Oya Akın Zafer İlkokulu ailesi olarak her birimiz farklı renklerde toplumu oluşturuyoruz. Engelsiz yarınlara hep birlikte ulaşacağız dedi. Konuşmaların ardından “Sende Bir Dilek Tut” diyerek uçan balonlar gökyüzüne bırakıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑