Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra’da örnek aşılama! 100’ün üzerinde vatandaş aşılandı

Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü ilçe genelinde 65 yaş ve üstü vatandaşlardan koronavirüs aşısı için randevu alamayanların aşılarını yapmak için örnek bri çalışmaya imza attı. Kandıra'da örnek aşılama! 100'ün üz

18 Mart 2021 Saat: 21:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.990 kez okunmuştur

Kandıra’da örnek aşılama! 100’ün üzerinde vatandaş aşılandı
Kandıra’da örnek aşılama! 100’ün üzerinde vatandaş aşılandı

Koronavirüs ile mücadelede en önemli aşama olan aşılamada 65 yaş ve üstü vatandaşların aşılarını tamamlamak için ilçe sağlık müdürlükleri çalışmalarını hızlandırdı. Yeni yöntemlere de başvuran ilçe sağlık müdürleri adeta yaygın aşıya geçti. Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü köylerde sağlık evlerine giderek yaptığı aşı çalışmasının ardından iki gün boyunca Turan Güneş Kültür Merkezi’nde sıra alamayan, okuma yazması olmadığı için sıkıntı yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşların aşılarını yaptı.

SIRA ALAMAYANLARA KOLAYLIK SAĞLANDI
Yüz ölçümünün büyüklüğü ve köy sayısının çokluğu nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşları aşılamada diğer ilçelerin gerisine düşen Kandıra’da İlçe Sağlık Müdürlüğü aldığı karar ile aşılamayı hızlandırdı. Köylerde ve şehir merkezinde yapılan anonslarla 65 yaş ve üstü vatandaşlardan aşı olmayan ya da ikinci doz aşı zamanı gelenler Turan Güneş Kültür Merkezi’ne davet edildi.

100’ÜN ÜZERİNDE AŞI YAPILDI
Sıra almakta sıkıntı yaşayan vatandaşların aşı olması için yapılan uygulamada önceki gün ve dün 100’ün üzerinde vatandaş aşılandı. İlçe Sağlık Müdürlüğü merkezde yaptığı uygulamanın ardından köy muhtarları ile aşılanmayan vatandaşlar için ortak çalışma yaparak köylerde çalışmayı tamamlamayı hedefliyor. 10 köy sağlık evlerinde yapılan aşılama programında randevu alamayan vatandaşların tamamı aşılandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑