Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da mutasyonlu virüs alarmı

Kandıra Çerçili köyüne İstanbul'dan gelen iki kişi, mutasyonlu virüs olan kişilerle temaslı olmaları nedeniyle karantinaya alındı. İlçede mutasyonlu alarmına neden olan kişilerden örnekleme alındığı ve Ankara'ya gönderildi

4 Şubat 2021 Saat: 01:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.020 kez okunmuştur

Kandıra’da mutasyonlu virüs alarmı
Kandıra’da mutasyonlu virüs alarmı

Türkiye’de en son 17 ilde görüldüğü açıklanan mutasyonlu virüsün tedirginliği Kandıra’da alarma neden oldu. İstanbul’dan Çerçilli köyüne gelen iki vatandaşın İstanbul’da temaslı oldukları kişilerin mutasyonlu virüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya alındıkları öğrenildi. Çerçilli köyünde mutasyonlu virüs temaslılarının bulunması nedeniyle muhtarlığa önlemlerin artırılması için bilgi verildiği öğrenildi.

NUMUNELER ANKARA’YA
Kocaeli’de örneklemelerin alındığı mutasyonlu virüs ile ilgili henüz pozitif çıkan vaka yok. Ancak yetkililer her an mutasyonlu virüsün Kocaeli’ye gelebileceği uyarısında bulunarak önlemlerin sıklaştırılmasını istedi. En ufak şikayeti olan vatandaşların test yaptırmasını isteyen yetkililer, mutasyonlu virüsün yayılma hızı nedeniyle hastaneleri kilitleme olasılığına karşı herkesin daha dikkatli davranmasını talep etti. Ancak İstanbul’dan Kandıra Çerçilli köyüne gelen iki vatandaşın İstanbul’da mutasyonlu virüs olan kişilerle teması ilçeyi alarma geçirdi. Filyasyon ekiplerinin iki kişiden örnekleme alıp Ankara’ya gönderdikleri öğrenildi. Çerçilli muhtarlığına köyde önlemlerin artırılması istendi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑