Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da korkunç olay! Aç köpekler, koca danayı parçaladı iddiası!

Kandıra Balaban Köyünde oturan Remzi Kocaman isimli çiftçi, ahırdan çıkartıp fındıklıkta bulunan avlu içerisinde bıraktığı hayvanlarına aç köpeklerin saldırdığını ve 1 danasının parçalanarak telef edildiğini iddia etti.

20 Nisan 2022 Saat: 23:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.025 kez okunmuştur

Kandıra’da korkunç olay! Aç köpekler, koca danayı parçaladı iddiası!
Kandıra’da korkunç olay! Aç köpekler, koca danayı parçaladı iddiası!

Kocaeli Kandıra İlçesi Balaban Köyünde oturan ve çiftçilik ile uğraşan Remzi Kocaman, kış boyunca ahırda beslediği ve baharın gelmesi ile birlikte dışarı çıkartarak fındıklığında bulunan avlu içerisinde saldığı büyükbaş hayvanlarına, bölgeye bırakılan ve aç olduklarını iddia ettiği köpeklerin saldırdığını ileri sürdü. Kocaman, saldırı sonucu 15 bin TL değerinde bir danasının parçalanarak telef olduğunu ileri sürerek yetkililerden yardım istedi.

BUGÜN HAYVANLARIMIZ YARIN BİZİM CANIMIZ

Hayvanlarının yanına gittiğinde karşılaştığı manzara ile şoke olduğunu ifade eden Kocaman, “ Yıllardır çiftçilik yaparım. Hayvan yetiştiririm. Böyle olayla karşılaşmadım. Malum kış ayı olduğu için hayvanlar hep ahırdaydı. Hiç dışarı çıkartmadım. Havalar ısınıp bahar gelince ahırda bulunan 9 büyükbaş hayvanımı fındıklıkta bulunan avluya götürdüm. Orada bıraktım. Döndüğümde ise bu manzaralar ile karşılaştım. Burada yıllardır olmadığı kadar başıboş köpek bulunuyor. Tahminimce bir yerlerde getirilip bu bölgeye bırakıldı. Çünkü bir anda görüldüler. Hayvanlar aç ve tehlikeli, benim 1 buçuk yaşındaki dananın birini onların parçaladığından eminim. Bu konuda yetkililerden bir an önce önlem almalarını bekliyoruz. Bugün hayvanlarımız yarın bizim canımız tehlikeye düşecek. “

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑