Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.TahirBüyükakın, önceki gün Kandıra’da dolu dolu programlara katıldı. Başkan Büyükakın, “İnşallah yeni dönemde de Kandıra’mıza hizmet ve eserlerimizi arttıracağız” dedi.

28 Şubat 2024 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.099 kez okunmuştur

Kandıra’da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi
Kandıra’da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Başkan Adayı Erol Ölmez’le birlikte Kandıra’da esnaf ziyareti yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, “İnşallah yeni dönemde de hizmet ve eser siyasetimizi sürdürecek, uyum içinde, güçbirliğiyle Kandıra’mıza yapacağımız hizmetleri arttıracağız” dedi.

KANDIRA İÇİN HEP BİRLİKTE
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.TahirBüyükakın, önceki gün Kandıra’da dolu dolu programlara katıldı. Kandıralıların yoğun ilgi ve desteğiyle gün boyu ilçede ziyaretlerini sürdüren Büyükakın’a, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ve teşkilat mensupları eşlik etti.

KANDIRA’MIZ BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK
Kandıra’da gerçek belediyecilik anlayışıyla eser ve hizmet üretmeyi sürdürmek istediklerini belirten Başkan Büyükakın, “Kandıra’mıza son beş yılda tarımdan ulaşıma, spordan sağlığa, altyapıdan üstyapıya her alanda 2 milyar 200 milyon TL hizmet ürettik. Adnan Turan kardeşimizle başlattığımız bu vizyonu Allah’ın izni, Kandıralı hemşerilerimizin desteği ile Erol Ölmez’le birlikte yeni dönemde güçlendirerek devam ettireceğiz. Bizim her daim yanımızda olan, davamıza güç veren hemşerilerimizin bu kutlu yürüyüşte yine yanımızda olacağına inanıyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑