Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’da Gaziler Günü Kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e mareşallik ve gazilik unvanı verilmesinin 100. yılı Kandıra’da düzenlenen törenle kutlandı.

22 Eylül 2021 Saat: 08:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.225 kez okunmuştur

Kandıra’da Gaziler Günü Kutlandı
Kandıra’da Gaziler Günü Kutlandı

Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından TBMM tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi nedeniyle kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törene başta gazi ve şehit yakınları olmak üzere Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Garnizon Komutanı Piyade Albay Semih Koç, Belediye Başkanı Vekili İsmail Akalın, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve öğrenciler katıldı.

GAZİLER, KAHVALTI PROGRAMINDA AĞIRLANDI
Kandıra Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Kandıra Belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kandıra Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan programda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltı programında ağırlanan gazilere çeşitli ikramlarda bulunuldu ve sıkıntıları dinlendi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑