Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra’da En güzel okuyanlar ödüllendirildi

Kandıra’da 4’ncü sınıf öğrencilerine yönelik Etkin Sesli Okuma Yarışması düzenlendi.

21 Nisan 2022 Saat: 07:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.425 kez okunmuştur

Kandıra’da En güzel okuyanlar ödüllendirildi
Kandıra’da En güzel okuyanlar ödüllendirildi

Kandıra’da her sene düzenlenen Etkin Sesli Okuma Yarışması bu sene de Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Öğrenci velileri, öğretmen ve idarecilerin de dinleyici olarak katıldığı programda 4’ncü sınıf öğrencileri hikâyelerini en güzel biçimde okumak için yarıştılar.

4’NCÜ KEZ DÜZENLENDİ

Köy okulları ve merkez okullarından gelerek yarışmaya katılan öğrenciler dinleyenleri okudukları hikayelerle hem eğlendirdiler hem de düşündürdüler. Keyifli anlara sahne olan yarışma Türkiye’de güzel okuma ve okuduğunu anlama dalında ilk olma özelliğini taşıyor. Bu sene 4’ncüsü düzenlenen yarışmada tüm öğrencilere bol bol hediyeler dağıtıldı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Yarışmada birinciliği Kefken İlkokulu öğrencisi Nisanur Kan elde ederken hediyesi olan tableti hayırsever işadamı Kandıra Eğitim, Kültür ve Dayanışma Kalkındırma Derneği Başkanı Ercan Aravan’dan aldı. İkinci olan Zafer İlkokulu öğrencisi Yağmur Şahin, hediyesi olan gram altını Kandıralı hayırsever işadamı Gödekoğlu Turizm sahibi Levent Gödek’ten aldı. Üçüncü olan Yusufça İlkokulu öğrencisi Sinem Yaren Candan’a ise Eriş Kuyumculuk yarım gram altın hediye etti. Ayrıca diğer sponsorlardan Kandıra Belediyesi de katılan tüm öğrencilere akıl oyunları hediye etti. Öğrencilerin kitapları Timaş Yayınevleri tarafından ücretsiz bir şekilde öğrencilere hediye edildi. Kandıra Anbarlı Et Lokantası da yarışmaya katılan öğrencilere yemek ikramında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑