Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra'da CHP bayrağı inmeyecek

CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, 2009 yerel seçimlerini alarak Kandıra'da, CHP'nin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi

11 Mayıs 2009 Saat: 19:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.490 kez okunmuştur

Kandıra'da CHP bayrağı inmeyecek
Kandıra'da CHP bayrağı inmeyecek

CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, 2009 yerel seçimlerini alarak Kandıra'da, CHP'nin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi

 

Yerel seçim takvimi işlemeye başladı diyebiliriz. Bu aşamada sokaktaki vatandaşın CHP'ye bakışı nasıl?

Tabiki şuan vatandaşın partiye bakış açısı çok olumlu. Bilhassa genel anlamdaki türban konusunda dik duruşumuz bu yönde vatandaşın bize daha yakın olması için büyük bir nedendir. Biz kapalılığa karşı değiliz. Bunu CHP'nin başörtüsüne karşıymış gibi bakış açısıyla lanse edilmesi doğru değil. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devleti. Ülkemizin yanlış tanıtılmaması için kimin, nerede, nasıl davranması gerektiğini bilmesi gerekir. Geçmişe şöyle bir bakıldığında din düşmanı olarak gösterilen İsmet İnönü'nün bile orucunu bırakmadığı görülür. Bizim genel başkanımız Deniz Baykal da bu yapıdadır. Biz ibadeti kesinlikle siyasete karıştırmadık, bizi kendi bölgemizde ve yöremizde herkes bilir. Şu anda yaptığımız çalışmalarla da haklıığımızı ortaya çıkardık. AKP'nin, yüzünün yavaş yavaş görülmeye başlaması da halkın CHP'ye olan sempatisini arttırdı.

 

13 Ocak'ta yapılan il kongresinde Sefa Sirmen'in adaylığını desteklemeyen tek ilçe başkanı sizdiniz. Şu anda Sirmen'le aranız nasıl?

CHP'de parti içi demokrasi vardır. Parti içindeki demokrasi yarışında kişiler taraf olabilir. Bu taraftarlık seçim sonuçlanana kadardır. Seçim bittikten sonra herkes yine CHP için el ele çalışmaya devam eder.

Benim ve örgütümün, partililerimin kesinlikle Sefa Sirmen'le il başkanı seçildikten sonra problemi olmamıştır. Çünkü önümüzdeki yerel seçimlerde daha öncede defalarca açıkladığımız gibi partimizin Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sefa Sirmen olmasından yanayız. Sefa Sirmen'in aday olması konusunda örgüt olarak biz elimizden geleni yapacağız. AKP'li Büyükşehir Belediyesi'nin beceriksizliği ortada. Para var, imkan var, ancak yine de hizmet üretilmiyor. Halkın bu zulümden kurtarılması için Sefa Sirmen'in başkan olması gerekmektedir. Gitgide fakirleşen, 2 torba kömüre, 2 torba erzağa muhtaç hale getirilen halkımızın da artık AKP'yi istemediği ortada.

            

 

Kandıra ilçe örgütü olarak belediye başkanı adayını nasıl tespit edeceksiniz?

Normal koşullarda CHP'de adaylık belirlemesi ön seçimle yapılır. Geçmiş dönemde örgüt yoklaması yöntemine başvurulduğu da oldu. Kandıra'da geçmişte, adaylık çekişmeleri yaşandı ve bu partimize ciddi anlamda kan kaybettirdi. 2004 yerel seçimlerinde partimizin kabuğu kırıldı, kavgalar bir kenara bırakıldı ve Mustafa Öğren'in adaymığı konusunda herkes hemfikir oldu. Böylece 2004'te seçimi aldık.. 2009'da yapılacak yerel seçimlerde de aynı yöntemi izleyeceğiz. Üzerinde herkesin uzlaşacağı bir aday belirleyeceğiz. Güzel bir örgüt çalışmasıyla Kandıra'da, CHP'nin dikmiş olduğu bayrağı tekrar dalgalandıracağız. Birileri Kandıra Belediye Başkanı'nın yapmış olduğu projeleri 'Büyükşehir yaptı' diye reklam yapsa da CHP'li belediye başkanları her zaman halk tarafından kabul görmüştür. İlçe başkanı olarak şu anda CHP'li bir arkadaşımız Kandıra Belediye Başkanlığı'nı başarıyla yürütmekteyken isim telafuz etmem doğru olmaz. Kulislerde süpriz isimlerin konuşulduğunu duyuyorum. Ancak isim vermek için çok erken.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑