Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Kandıra’da ‘Çanakkale Destanı’

Kandıra Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferini unutmayarak Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde İlçe halkına hoş bir tiyatro ziyafeti verdi.

23 Mart 2012 Saat: 23:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.077 kez okunmuştur

Kandıra’da ‘Çanakkale Destanı’
Kandıra’da ‘Çanakkale Destanı’

Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde Belediyenin düzenlemiş olduğu tiyatro ziyafetine katılım yüksekti. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Eşi Özen Kan, AK parti İlçe Başkan’ı Erdinç Şentürk, AK Parti Kadın kolları Başkan’ı İlknur Yiğitoğlu, AK Parti Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, ve çok sayıda İlçe halkı katıldı. İlçemize özel olarak Kandıra Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği tiyatro izleyenleri duygulu anlar yaşattı. “Çanakkale Destanı” isimli oyunu izleyen vatandaşlar göz yaşlarına hakim olamadı.
Kandıra Belediyesi tarafından böyle özel bir gün için İlçe halkına verilen “ Çanakkale Destanı” adlı tiyatro izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Çanakkale savaşını kaleme alarak bir tiyatroyla seyircilerle buluşturan ayrıca sahnede de rol alan Abdülkadir Katra muhteşem kadrosuyla izleyicilere duygulu anlar yaşattı. “Çanakkale Destanı” adı tiyatro gösterisinin ardından tüm salon ayakta alkışladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑