Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’da 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümünde Kandıra'da Koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlandı.

20 Mayıs 2021 Saat: 05:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.319 kez okunmuştur

Kandıra’da 19 Mayıs coşkusu
Kandıra’da 19 Mayıs coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı için ilk adımı attığı 19 Mayıs’ın 102'üncü yıl dönümü Kandıra’da Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe korunarak kutlandı. Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı binasının bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konuşmasıyla başladı.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen programa Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Garnizon Komutan Yardımcımız Topçu Yüzbaşı Volkan Ak, Cumhuriyet Başsavcımız Emrah Karakoç, Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, Kandıra İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Donbaycı, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü İlker Kaya, kurum idarecileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, gaziler, şehit yakınları, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş yaptı. Coşkulu bir şekilde kutlanan tören Kandıra merkezde vatandaşlara ve esnafa Türk bayrağı dağıtılması ile sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑