Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Beşiktaşlılardan “Bir Elde Sen Ver”

Kandıra Beşiktaşlılar Derneği “Bir Elde Sen Ver” kampanyasıyla Ramazan ayı yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

18 Nisan 2021 Saat: 19:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.071 kez okunmuştur

Kandıra Beşiktaşlılardan “Bir Elde Sen Ver”
Kandıra Beşiktaşlılardan “Bir Elde Sen Ver”

Kandıra Beşiktaşlılar Derneği, “Bir Elde Sen Ver” Kampanyasının ikincisini düzenleyerek hayırsever vatandaşlardan topladıkları desteklerle Ramazan ayı yardım kolilerini oluşturdu ve ihtiyaç sahiplerine dağıttı. "Bir Elde Sen Ver" anlayışıyla yola çıkan dernek yöneticileri, kampanyalarına destek verenlere de teşekkür etti.

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
Kandıra Beşiktaşlılar Derneğinin yaptıkları açıklamada, “Sevgili Arkadaşlar, Abiler, Ablalar, Kardeşler. Saygıdeğer Büyüklerimiz. Hepinizden Allah razı olsun, Allah kabul etsin inşallah. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden sevgi ve saygı ile öpüyoruz. Başta Kaymakamımız Sayın Mehmet Ünal ve Belediye Başkanımız Sayın Adnan Turan olmak üzere emeği geçen Belediye personellerimize, bizlere güvenen ve desteğini esirgemeyen sizlere tek tek teşekkürü bir borç biliriz.

BİR KOLİDEN NE OLUR DEMEYİN
Bir koliden ne olur demeyip damlaya damlaya göl olur dediğimiz faaliyetimizde 100 kolinin üzerine çıkarak spor ya da takımın değil insanlığın önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Birbirimizden güç kazandığımızı görmenin mutluluğunu yaşayarak inşallah ilerleyen yıllarda sayımız daha da artacaktır. Böyle hayırlı bir işin devam edeceğini bilmenin mutluluğu ile herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı günler dileriz.” ifadelerine yer verildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑