Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Kandıra Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 34 milyon

Kandıra Belediye Meclisi’nde görüşülen 2020 yılı gelir tarifesi 34 milyon 674 bin olarak belirlendi.

17 Ekim 2019 Saat: 07:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.601 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 34 milyon
Kandıra Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 34 milyon

Kandıra Belediye Meclisi Ekim ayı oturumu Belediye Başkanı Adnan Turan başkanlığında gerçekleşti. 7 gündem maddesinin görüşülüp karar bağlandığı toplantı öncesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bilinçli ilaç kullanımı ve organ bağışı kampanyası hakkında sunum yapıldı. Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun tarafından tüm meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına organ bağışının önemi anlatılırken, insanlığa faydalı olmanın en güzel ve en etkili yollarından birinin organ bağışında bulunmak olduğu belirtildi.

MUHALEFETTEN RET

Yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi. Birinci gündem maddesinde Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen Kandıra Belediyesi 2020-2024 yılı stratejik planı görüşüldü. CHP ve İYİ Parti grubu komisyondan gelen rapora ret oyu verirken, ilgili madde oy çokluğuyla onaylandı. İkinci gündem maddesinde Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 2020 yılı bütçesi görüşüldü. Komisyonca 34 milyon 674 bin olarak belirlenen bütçe oy birliğiyle kabul edildi.

GELİR TARİFESİ KOMİSYONA HAVALE

Üçüncü gündem maddesinde T1 cetveline araç ilave edilmesi ve belediye başkanına borçlanma yetkisi verilmesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Dördüncü gündem maddesinde görüşülen Kandıra Belediyesi’nin 2020 yılı gelir tarifesi ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilirken, beşinci gündem maddesinde görüşülen Kandıra Belediyesi Personel Anonim Şirketi’nin borçlanma yetkisi oy birliğiyle kabul edildi. Altıncı gündem maddesinde mülkiyeti belediyeye ait olan Araman Mahallesi 120 ada 13 parselin yine Araman Mahallesi 120 ada 11 parsel ile takas edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak yedinci gündem maddesinde Cebeci, Kerpe, Kefken ve Çalköy Mahalleleri 3194 sayılı imar kanunun 18. madde uygulaması görüşüldü ve Başkan Turan’a yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑