Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Belediyesi hizmet binasında peyzaj çalışması

Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında ekipler peyzaj çalışmalarını sürdürüyor

23 Eylül 2021 Saat: 07:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.332 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi hizmet binasında peyzaj çalışması
Kandıra Belediyesi hizmet binasında peyzaj çalışması

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası çalışmaları kapsamında peyzaj imalatları devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen hizmet binasının kısa sürede açılarak Kandıralıların hizmetine sunulması planlanıyor. Hizmet binasının tamamlanmasıyla Kandıra Belediyesi birimlerinin tek merkezde hizmet vermesi sağlanacak.

BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI
Büyük oranda tamamlanan Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası projesi kapsamında çalışmalar sürüyor. Hem bina içindeki hem de dışındaki çalışmaları eş zamanlı olarak sürdüren ekipler, hummalı bir şekilde çalışıyor.

PEYZAJ İMALATLARI DEVAM EDİYOR
Kandıra Belediye Hizmet Binası ikmal inşaatında, bina çevre düzenleme ve peyzaj imalatları devam ediyor. Aynı şekilde, konferans salonu imalatları alüminyum doğrama montajları, modüler ofis bölme imalatları ve laminat parke yer döşeme kaplaması yapılması imalatları ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

MÜLKİYETİ BÜYÜKŞEHİR’E AİT
Kandıra Akdurak Mahallesi’nde yapılan yeni belediye binası 491 ada 1 parselde inşa edildi. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait arazi üzerinde yapılan belediye hizmet binası toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

ÜÇ BLOK ŞEKLİNDE YAPILDI
Bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde inşa edilecek ve tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, arşiv alanları olarak düzenlenecek. Üst bodrum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak.

MECLİS SALONU İKİNCİ KATTA OLACAK
Yapının zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları yapılacak. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da yer alacak.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
ferit çağlayan 24.09.2021 12:34
hastahane olması gereken yerde belediye binası... çok ironik bir durum
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑