Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra Belediye Başkan Adayı Ölmez’den MHP ve BBP’ye ziyaret

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkan adayı gösterildikten sonra Cumhur İttifakı’nın paydaşları MHP ve BBP’yi ziyaret etti. Başkan Adayı Ölmez, “31 Mart’ta yeni bir zafere daha imza atacağız” dedi.

6 Şubat 2024 Saat: 10:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.223 kez okunmuştur

Kandıra Belediye Başkan Adayı Ölmez’den MHP ve BBP’ye ziyaret
Kandıra Belediye Başkan Adayı Ölmez’den MHP ve BBP’ye ziyaret

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkan adayı gösterildikten sonra Cumhur İttifakı’nın paydaşları MHP ve BBP’yi ziyaret etti. İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’na geçen Başkan Adayı Ölmez, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Sonrasında da beraber Cumhur İttifakı’nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

“SAHADA OLACAĞIZ”

MHP İlçe binasında Kandıra MHP İlçe Başkanı Emrah Çolak, ilçe yöneticileri, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir ve meclis üyesi aday adayları tarafından karşılanan Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, tek tek partililerle selamlaştı. Ziyarette Ölmez’e tablo hediye eden İlçe Başkanı Emrah Çolak, “Cumhur İttifakı olarak canla başla çalışacağız. MHP teşkilatları olarak son 1 yıldır sahadaydık ama şimdi tüm gücümüzle 31 Mart’a kadar sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR UYUM İÇERİSİNDEYİZ
Başkan Adayı Ölmez,’de karşılama töreni için MHP teşkilatlarına teşekkür ederek, “Öncelikle karşılama törenindeki coşku ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak her zaman güzel bir uyum ve birliktelik içerisinde olduk ve olmayı da sürdüreceğiz. 31 Mart’a kadar Cumhur İttifakı olarak gece gündüz demeden çalışacağız.

YENİ BİR ZAFER KAZANACAĞIZ
Kandıra’da sıkmadık el bırakmadan, vatandaşlarımızın sıkıntılarını dertlerini hem dinleyerek hem çözerek çalışacağız. Şuna yürekten inanıyorum ki; 31 Mart’ta Kandıra’da yeni bir zafer kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. Başkan Adayı Ölmez daha sonra MHP’li üyelerden gelen tebrikleri kabul etti, talepleri de dinledi. Ziyaretlerde ayrıca AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun ve Kadın kolları ilçe başkanı Nilgün Gürcan, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de yer aldı.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ
Başkan Adayı Ölmez daha sonra Cumhur İttifakı’nın bir diğer ortağı Büyük Birlik Parti’sini ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ve ilçe yöneticileri ile birlikte BBP’yi ziyaret eden Başkan Adayı Ölmez’e Büyük Birlik Partisi ilçe Başkanı Murat Küçüktecer ve ilçe yöneticileri karşıladı. Başkan Adayı Ölmez burada da BBP teşkilatlarına teşekkür ederek, 31 Mart’a kadar yine canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑