Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra, Başiskele ve Derince'li muhtarlara hizmet binası! Cumhurbaşkanı da katıldı

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 30 büyükşehirde 100 muhtarlık binasının yapılması için temel atma töreni gerçekleşti. 100 binanın temel atma töreninden biri Kandıra, biri Başiskele, biri de Derince'de yapıldı.

20 Ekim 2022 Saat: 02:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 891 kez okunmuştur

Kandıra, Başiskele ve Derinceli muhtarlara hizmet binası! Cumhurbaşkanı da katıldı
Kandıra, Başiskele ve Derince'li muhtarlara hizmet binası! Cumhurbaşkanı da katıldı

19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle 30 büyükşehirde eş zamanlı olarak toplam 100 muhtarlık binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Başiskele Kullar Tepecik Muhtarlık Hizmet Binası’nın temel atma töreni de bugün yapıldı. Başiskele’nin yanı sıra Derince ve Kandıra’da da birer muhtarlık binasının temel atma töreni gerçekleşti. Törene; Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kullar Muhtarı Ahmet Ören, mahalle muhtarları, AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖZLÜ’DEN TEŞEKKÜR
Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 büyükşehirde gerçekleşen 100 temel atma törenine telekonferans yayını ile katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Yasin Özlü, “İçişleri bakanlığımız öncülüğünde birçok ilde 100 muhtarlık binasının temel atma töreni yapılıyor. 100 muhtarlık binasından bir tanesi için de Başiskelemiz seçildi. Bu nezaketten dolayı valiliğimize ve büyükşehir belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu işin burada yapılması bizim için onur. Biz çok güzel işler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Başiskele Belediyemiz, kütüphaneleri, vadileri ve mesire alanları ile toplu açılış bayramının içindeydi. Hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

MUHTARLARA ÖVGÜ
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, “Tüm muhtarlar için bu günün hayırlı olmasını diliyorum. Valiliğimiz böyle bir yatırım için Başiskele ilçemizi seçmiş, bölge halkına hayırlı olsun” dedi. Vali Yardımcısı Gültekin de “Muhtarlarımız bizim elimiz kolumuz, onlarsız bir kamu hizmeti düşünemiyoruz. Altyapıdan güvenliğe kadar muhtarların her alanda bir dokunuşu bulunuyor. Muhtarların büyük katkısını en son pandemi döneminde gördük. Bu süreçte büyük emek gösterdiler” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN DA KATILDI
Kullar Tepecek Muhtarı Ahmet Ören, “19 Ekim Muhtarlar Günü’nde böyle bir yatırımı mahalleme kazandırdığım için çok mutlu ve onurluyum. Böyle bir günde bu yatırımın yapılmasının gururunu yaşıyorum. Bu binanın bu alana yapılması için bize destek veren Kocaeli Valiliğimize, Kocaeli Büyükşehir Belediyemize ve devlet yetkililerimize çok teşekkür ederim” dedi. Temel atma törenine telekonferans yöntemi ile katılarak konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özetle, “Daha önce muhtarların yüzüne bile bakmayanlar şimdi el üstünde tutmaya çalışıyorlar. Sizinle aramızda gönülden gönüle kurulu bir yol var. Bizi taklit edenler gönül birliğini bilmedikleri için ne milletimizle ne de muhtarımızla ilişki kuramıyorlar. Belki bu tabloyu da kıskanacaklar. Allah nazardan saklasın” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑