Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra AK Parti'de Bugün Başvuru Yapan Aday Adayları

Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Av. İrfan Kurt, Harun Öztaş, Ayhan Yalçın, Faruk Özaydın, Erhan Öztürk ve Murat Batmaz, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti.

12 Kasım 2018 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.852 kez okunmuştur

Kandıra AK Parti'de Bugün Başvuru Yapan Aday Adayları
Kandıra AK Parti'de Bugün Başvuru Yapan Aday Adayları

Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Av. İrfan Kurt, Harun Öztaş, Ayhan Yalçın, Faruk Özaydın, Erhan Öztürk ve Murat Batmaz, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti.
AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuru sürecinin bugün sona ermesi bekleniyordu ancak AK Parti Genel Merkezi, başvuru tarihinin 16 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldığını açıkladı. AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’na bugün itibariyle 6 isim daha başvurdu. Av. İrfan Kurt, Harun Öztaş, Ayhan Yalçın, Faruk Özaydın, Erhan Öztürk ve Murat Batmaz, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru evraklarını İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti. Geçtiğimiz Cumartesi günü Kemal Gökalp Akpir’de resmi başvurusunu Ölmez’e teslim etmişti.
İRFAN KURT KİMDİR?
10 Ocak 1970’te Kandıra’da doğru. İlköğretimini Kandıra’da tamamladı. Daha sonra Kandıra İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. 1995 yılında avukatlığa başladı. İrfan Kurt, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kandıra Belediyesi meclis üyesi seçildi. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisinde Hukuk Komisyonu başkanlığı görevini sürdürüyor. Evli ve iki çocuk babası.
HARUN ÖZTAŞ KİMDİR?
İlköğretim ve liseyi İstanbul’da okudu. Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi (3.sınıf), İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi (1.sınıf), Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yükseklisans (MASTER) bölümünü bitirdi. Odlar Yurdu Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler ve Sosyal Bilimler Bölümü’nde Doktorası tez aşamasında. Kandıra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kurucu müdür.
AYHAN YALÇIN KİMDİR?
19.02.1969 tarihinde Kandıra’da doğdu. İlköğrenimini Kandıra’da tamamladı. Ertuğrul Gazi Lisesi Fen Bölümü’nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Kandıra'da bir süre öğretmenlik yaptı. Evli ve iki çocuk babası. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
FARUK ÖZAYDIN KİMDİR?
1968, Kandıra doğumlu. İlkokulu Kandıra Akçakoca İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Kandıra İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Demirci Eğitim Yüksek Okulu sınıf öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Lisans Tamamlama Türkçe mezunu. 1989 yılından itibaren öğretmenlik yapıyor. Son olarak Zafer İlkokulu’nda okul müdürlüğü görevini yürüttü. Evli ve 3 çocuk babası.
ERHAN ÖZTÜRK KİMDİR?
Kandıra doğumlu. İlkokul Akçakoca ilköğretim, Kandıra imam hatip, Lise özel Muradiye erkek lisesi Ankara ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Daha önceden AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Öztürk, 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başladı. Evli ve iki çocuk babası olan Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü olarak görev yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası.
MURAT BATMAZ KİMDİR?
1974, Kandıra Safalı Mahallesi doğumlu. Kapanan SEKA Kağıt Fabrikası’ndan 2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne geçiş yaptı. 2014 yerel seçimlerinde Kandıra Belediye Meclis Üyesi seçildi. Kandıra Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Batmaz, daha sonra Kandıra Terminal Amirliği görevine geldi. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partide görev alıyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi öğrencisi. Evli ve 2 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑