Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

KANÇEV-DER'de Seyrek güven tazeledi

Kançev-Der 6. Olağan Üstü Kongresi dün gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Seyrek yeni dönemde büyük işler başaracaklarını söyledi.

11 Mayıs 2009 Saat: 20:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.136 kez okunmuştur

KANÇEV-DER'de Seyrek güven tazeledi
KANÇEV-DER'de Seyrek güven tazeledi

Kançev-Der 6. Olağan Üstü Kongresi dün gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Seyrek yeni dönemde büyük işler başaracaklarını söyledi.Ayrıca gerçekleştirilen kongre sonucunda KANÇEV-DER’in yönetim kadrosunda köklü değişlikler yapıldı. gerçekleştirilen kongrenin sonunda Başkan Kenan Seyrek ile üye Fuat Koç’un dışında ki tüm yönetim kurulu isimleri değişti.

 

Yönetimde revizyona gidildi

Kısa adı KANÇEV- DER olan Kandıra ve Çevre Köyleri Yaşatma Derneği dün Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongre ile yeni yönetimini belirledi. Saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kongrede Başkan Kenan Seyrek ve yönetim kurulu üyesi Fuat Koç’un dışında ki tüm yönetim kurulu üyelerinin değiştiği genel kurulda yeni giren isimler şu şekilde gerçekleşti. Kenan Seyrek, Musa Demir, Hatice İzgi, Ali Korkmaz, Hayri Çelik, Mehmet Kartal, Özcan Acar, İsmail Yılmaz, Fuat Koç. Denetleme Listesi’n de ise Nezahat Uslu, İbrahim Efe ve Bülent Vural isimleri yer aldı. Kongreye CHP İzmit Milletvekili Hikmet Erenkaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Marsiad Başkanı Bahri  Odabaşı, KYÖD Başkanı Mustafa Küpçü, Eski Bekirpaşa Bejlediye Başkanı Fikret Toker ve 73 delege katıldı.

 

Yeni yüzler kazandırdık

Kançev- Der Başkanı Kenan Seyrek Olağan üstü Kongre ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, “ Doğada her şey güneşin doğuşu ile yeniden başlar ve hayat yenilenerek değişimle birlikte gelişimle devam eder. Yeni yüzler kazanmak ve kazandırmak lazım yaşama ve yaşamın sunduklarına. İçe dönük değil dışa dönük olmak lazım ve ellerimizi yeni ellerle birleştirip daha güçlü olmak lazım.Hizmet etme sevdasında olanlar bunu kendilerine değil kente yaydıklarında başarılı olurlar. Bütünleşmiş bir el olmak, bu yolda sevdalı olmak lazım. O zaman eliniz güçlü ve sözünüz gür olur. KANÇEV-DER yeni yüzü ile yeni yüzleri ile kentin sorunlarına duyarlılığını daha da artırarak yoluna devam etmek için Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştır. Siz gönül dostlarına bu Kongre de gönlümüzü açıyoruz. Bu güç sizin var oluşunuzdan destek almaktadır ve yegâne gıdası da bu sizin var olan desteğinizdir. “ dedi. bin 340 üyesi bulunan ve 73 delege ile seçimlere giden Kançev- Der’de yeni dönem de yoluna mevcut başkan Kenan Seyrek ile devam kararı aldı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑