Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

İzmit'in Afrikalı Kardeşi Oldu

İzmit Belediyesi ile Fas’ın tarihi yönden zengin kentlerinden Tiznit Belediyesi kardeş şehir oldular. İmza töreninde konuşan Tiznit Belediye Başkanı Abdelltaif Oummou, Doğan’a övgüler yağdırdı

7 Mayıs 2012 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 25.328 kez okunmuştur

İzmit'in Afrikalı Kardeşi Oldu
İzmit'in Afrikalı Kardeşi Oldu
Kardeş Belediyecilik protokolü İzmit Belediyesi’nden düzenlenen törenle imzalandı. Protokole İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tiznit Belediye Başkanı ve aynı zamanda Fas milletvekili olan Abdellatif Ouammou imza attılar. Fas’ın Tiznit Kentinden gelen 22 kişilik heyete Kandıra’lı Fatih Yılmaz rehberlik ederken Kandıra’lı Gazeteci Ünal Cankurt’ta hazır bulundu.
BAŞKANDAN ÖVGÜ İmza töreni öncesi konuşan Abdellatif Ouammou, “İnsanlarınız çok iyi. Burada çok güzel çalışmalar yapmışsınız. Hepsi insan odaklı. Halkın yaşam alanları konusunda projelerinizi çok beğendim. Türkiye büyük bir ülke ve büyük bir lidere sahipsiniz. Ama burada yapılanlar tamamen sizin eseriniz. Bizlerde burada ki projeleri uygulamak için çalışmalar yapacağız” dedi.
İZMİT GELİŞİYOR İzmit Belediye Başkanı Doğan da yaptığı konuşmada Fas heyetini misafir etmekten mutlu olduklarını belirterek, "Türk’ün gücü bazı değerlerinden gelmektedir. Misafirperverlik bunlardan biridir. Sizleri en iyi şekilde misafir etmek, ağırlamak hem dinimizin hem de gelenek ve göreneklerimizin gereğidir. Sizleri kardeşimiz olarak görüyor, ağırlamaktan da onur duyuyoruz. Şehirlerin yakınlaşması çok önemli. Ortak projelerle bu kardeşliğimiz daha da gelişecektir” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından protokol imza töreni gerçekleştirildi. Gümüş işlemeleri ile ünlü olan Tiznit’in sembolü kılıç hediye edilen Doğan, “Kahvenin 40 yıl hatrı olur” diyerek porselen kahve takımı verdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑