Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, " Güveninizi boşa çıkarmayacağım

CHP İzmit Belediye Başkan Adayını belirlemek amacıyla gerçekleştirilen ön seçimde, büyük bir fark ile rakiplerini geride bırakan Fatma Kaplan Hürriyet, üyelere teşekkür etti. Hürriyet, " Güveninizi boşa çıkarmayacağım" dedi.

21 Ocak 2024 Saat: 20:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 970 kez okunmuştur

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Güveninizi boşa çıkarmayacağım
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, " Güveninizi boşa çıkarmayacağım

CHP Parti Meclisinin aldığı karar doğrultusunda, İzmit İlçe Örgütü Belediye Başkan Adayını belirlemek için ön seçim yaptı. Seçimi rakiplerine fark atarak kazanan ve yeniden CHP İzmit Belediye Bakan Adayı olan Fatma Kaplan Hürriyet, seçim sonrası bir açıklamada bulunarak üyelere teşekkür etti.

Hürriyet açıklamasında, "Değerli CHP Üyelerimiz. Bu önemli günde, Cumhuriyet Halk Partimizin 10 yıl sonra gerçekleştirdiği İzmit Belediye Başkanlığı ön seçiminde, bana göstermiş olduğunuz destek ve güven için kalpten teşekkür ediyorum.

Aday adayı arkadaşlarım Hakan Tanta, Emre Andız ve Hüseyin Erol'a, CHP İzmit İlçe Başkanımız Gökhan Ercan'a ve kıymetli yönetimine de, bu demokratik yarıştaki katkıları için özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Bugün, Cumhuriyet Halk Partimizin gücünü ve birliğini bir kez daha gösterdiğimize inanıyorum. Söz veriyorum ki, değerli partililerimizin güveninizi boşa çıkarmayacağım ve her zaman olduğu gibi İzmit'imizin ve siz değerli İzmitlilerin en iyi şekilde temsilcisi olmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.

Bu yolda hep birlikte, el ele, omuz omuza yürüyecek, İzmit'imizi daha yaşanabilir, daha yeşil, daha modern ve herkes için eşit imkanlar sunan bir kent haline getirmek için çalışacağız. Sizlerin desteği, inancı ve enerjisi ile daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sevgiyle kalın."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑