Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

İZKANDERM, Basın Onur Günümüzü kutladı

İzmit Kandıra Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği (İZKANDER) Başkanı Ömer Özkan ve yönetimi 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu

4 Şubat 2021 Saat: 12:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.258 kez okunmuştur

İZKANDERM, Basın Onur Günümüzü kutladı
İZKANDERM, Basın Onur Günümüzü kutladı

İzmit Kandıra Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği (İZKANDER) Başkanı Ömer Özkan ve yönetimi, 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı. Başkan Özkan, ziyaretteki konuşmasında, “İlçemizde görev yaptığımız bu süre zarfında yapmış olduğumuz çalışmalarımızı kentimizin basın kuruluşları yoluyla halkımıza aktarıyoruz. Bu konuda siz basın mensuplarının oldukça büyük bir öneme sahip olduğunuzu düşünüyoruz” dedi.

sözlerinin devamında “İZKANDER olarak Kandıra’da ve ilimiz genelinde bulunan basın kuruluşları, İzmit Kandıra Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneğimizin çalışmalarını şeffaf bir şekilde her zaman ifade etmekte. Bundan dolayı bizler de oldukça mutluyuz.

Yerel basının önemini çok iyi bildiklerini söyleyen Başkan Özkan, “Yerel Basın ilçemizin gözü kulağı olmuştur bundan böyle olmaya da devam edecektir. Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği en hassas günlerde Kandıra’nın nabzını tutmuş, sağ duyunun hakim olmasında önemli bir görevi yerine getirmiştir. Bu anlamda Kandıra'nın Sesi Gazetesi başta olmak üzere tüm gazetecilerin 16 Ocak Basın Onur Günü kutlarım” diye konuştu.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kocaelinin önenli Sivil Toplum Kuruluşu olan İzmit Kandıra Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği (İZKANDER)’nin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑