Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Acur: Kimse bize ayak bağı olmasın

İYİ Parti Kocaeli Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, “Kimse bize ayak bağı olmasın” ifadelerinde bulundu.

28 Şubat 2024 Saat: 06:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 296 kez okunmuştur

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Acur: Kimse bize ayak bağı olmasın
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Acur: Kimse bize ayak bağı olmasın

İYİ Parti Kocaeli tarafından düzenlen ‘Kocaeli Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı’ Kartepe Dedeman Otel’de başladı. 11 ilçe başkanı ve Büyükşehir belediye başkan adayının tanıtıldığı programa yüzlerce partili katılım sağladı. Aday tanıtımı ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin Kocaeli için hazırladığı projeleri sunacak. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katılım sağladığı programda açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, “Kimseye yancı olmadan, kimsenin eteğine sarılmadan seçimlere gireceğiz. Kimsede bize ayak bağı olmasın. İYİ Partinin kapıları yüce Türk milletine sonuna kadar açıktır” dedi.

İYİ PARTİ KURULUŞ AYARLARINA DÖNMÜŞTÜR
Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Nusret Acur, şunları söyledi: “İYİ Parti ender siyasi partilerin başında gelmektedir. Şu an da bulunduğumuz noktada geçmişimize bakmamız gerekmektedir. Her parti iktidar olma hedefi ile kurulur. İYİ Parti’de diğer partiler ile ittifak yapmak üzerine kurulmamıştır. Ancak ülkenin konjektürel durumu partimiz ittifak içerisinde yer almak durumunda kalmıştır. 26 Ağustos tarihinde Afyon’da yapılan kongrede partimizin tüm seçimlere tek başına girileceği ilan edilmiştir ve İYİ Parti kuruluş ayarlarına dönmüştür. Tıpkı kuruluş aşamasında gördüğü zorlukları tekrar yaşamak zorunda kalmıştır. İçeriden ve dışarıdan operasyon çekilmiştir. Bizi pazarlık yapmakla suçladılar, son dakika işbirliği yapacak diyerek itibarsızlaştılar. Değerli parti mensupları siyasette hata yapılmaz mı? Elbette yapılır. Her partide olduğu gibi bizde de eksiklikler olmuştur.

ONLARA DA BURADAN KAPAK OLSUN
Tahammülü kalmayan seçmen kitlesi bizim paydaşımızdır. Bizim partimizden milletimizin beklentisi her seçimde yüksek olmuştur. Birileri bu süreçte bizi iktidara yakın durmakla, ya da seçimleri birilerinin kazanmasını engellemekle itham ediyor. Onlara da buradan şu cevabı vereyim kapak olsun. İYİ Parti seçmeni kime oy vereceğinden ziyade kime oy vermeyeceğini bilen bir seçmendir. İYİ Parti bu ülkenin kurucu değerlerine herkesin sarılmasını mecbur hale getirdi. Kimseye yancı olmadan, kimsenin eteğine sarılmadan seçimlere gireceğiz. Kimsede bize ayak bağı olmasın. İYİ Partinin kapıları yüce Türk milletine sonuna kadar açıktır. Sokakta ve saha da mazeret yok. Artık tek başınayız ve yüce Türk milletine emanetiz. Adaylarımıza sahip çıkın, başka bir Türkiye olmadığı gibi başka bir Kocaeli’de yok.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑