Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Sarıçay Gönüllere Taht Kurdu

İyi Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, rutin mahalle ziyaretlerinin yanı sıra sık sık Kandıra'lı hemşehrileriyle bir araya geliyor.

27 Mart 2024 Saat: 07:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 785 kez okunmuştur

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Sarıçay Gönüllere Taht Kurdu
İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Sarıçay Gönüllere Taht Kurdu

Oluşturacağı ortak akıl ve İnsana hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile yediden yetmişe tüm Kandıra'lı hemşehrilerine dokunmayı başaran İyi Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Sarıçay, bazen bir okulda gençlerle, bazen bir sitede apartman sakinleriyle, bazen sokakta vatandaşla, bazende esnafla dostane sohbetlerini sürdürüyor.

Rutin mahalle ve köy ziyaretlerinin yanı sıra Kandıra'lı hemşehrileri ile her fırsatta bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen İyi Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Semih Sarıçay yaptığı açıklamada "dün olduğu gibi bugünde sabahın ilk ışıklarıyla beraber İlçemizin dört bir tarafında büyük küçük demeden tüm hemşehrilerimizle görüşüyor talep ve beklentilerini dinliyoruz.

Hemşehrilerimiz seçimle beraber yeni dönemde yenilikçi ve vizyoner olan, Kandıra'da doğmuş, Kandıra'da büyümüş, Kandıra ve köylerini karış karış bilen ve gezen, Kandıra'yı hiç terketmemiş ve sürekli Kandıra'da ikamet eden, koltuk sevdalısı değil, Kandıra ve hizmet sevdalısı kendi içlerinden, tanıdık, bildik bir belediye başkanı istiyor. Bu anlamda çok değerli hemşehrilerimin beklentilerinin karşılığında bizi bu göreve layık görüp göreve çağırmaları bizi oldukça memnun etmiştir"diyen Sarıçay inşaalah 31 Mart Yerel Seçimlerinde halkımızın bu talep ve beklentilerinin sonucunu hep beraber göreceğiz dedi.

.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑