Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sarıçay, “Hedefimiz tüm Kandıra’yı kucaklamak”

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, gazetemizin genel yayın yönetmeni Ünal Cankurt'u ziyaret etti. Sarıçay,"Hedefimiz, amacımız tüm halkımızı kucaklamak. Kandıra’da tüm siyasi partilerden ve halkımızdan destek istiyoruz”

26 Ocak 2024 Saat: 17:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.097 kez okunmuştur

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sarıçay, “Hedefimiz tüm Kandıra’yı kucaklamak”
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sarıçay, “Hedefimiz tüm Kandıra’yı kucaklamak”

İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal ve İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, demokrasinin yapı taşlarından birisini basın olduğunu ve kamu adına çok önemli görevi yerine getirdiğini dile getirdiler. Bu düşüncelerle Kandıra’nın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan yerel basın çalışanları başta olmak üzere bütün basın camiasının 16 Ocak Basın Onur Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Samimi bir ortamda sohbet eden Sarıçay, ziyarette Kandıra gündemine ve gelişimine ilişkin Cankurt ile fikir alışverişlerinde bulundu. Şeffaf, hesap verebilen, istişareye önem veren, ortak aklı dikkate alan proje ve hizmetleri yürüteceğini ifade eden İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, “31 Mart akşamı inşallah belediyeyi kazanacağız, bundan hiç kuşkum yok. Kandıra halkı ile birlikte Kandıra’yı yöneteceğiz” dedi.

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay;”Uzun bir süreç sonucunda bu kararı verdim. Kandıra’ya hizmet etmek için yola çıktık. Allah utandırmasın” dedi.
Sözlerini sürdüren Sarıçay, “Kandıra halkı ile birlikte kol kola omuz omuza girip ilçemize neler yapabiliriz, Kandıra’yı daha iyi nasıl kalkındırırız, diğer ilçelerin seviyesine nasıl yaklaştırırız bunların derdinde olacağız. Hep birlikte bu sorunların çözümü için çalışacağız.

Biz İYİ Parti’nin adayıyız ama seçim akşamı Allah’ın izniyle bu işi başardığımızda rozetimizi çıkarıp belediye başkanı rozetimizi takacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız. Belediyenin kapısı sonuna kadar açık, belediye personelinin halkını, köylüsünü tanıdığı halkına hizmet eden kardeş belediyeciliği yapacağız. Hedefimiz, amacımız tüm halkımızı kucaklamak. Kandıra’da tüm siyasi partilerden ve halkımızdan destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑