Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti Başkan Adayı Sarıçay, Gönüllere Girmeyi Başardı

Gittiği her noktada hemşerilerinin sevgi ve yoğun ilgisiyle karşılanan İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay şimdiden gönüllere girmeyi başardı.

4 Şubat 2024 Saat: 23:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.662 kez okunmuştur

İYİ Parti Başkan Adayı Sarıçay, Gönüllere Girmeyi Başardı
İYİ Parti Başkan Adayı Sarıçay, Gönüllere Girmeyi Başardı

31 Mart tarihinde yapılacak olan mali idareler seçimleri öncesi İYİ Parti SKM çalışmaları doğrultusunda hergün gece gündüz farklı köylerde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, ilçede ki çalışmalar teşkilat yöneticileri ile birlikte sürdürürken köylerde ziyaretlerine özel önem veriyor. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sarıçay, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Battal ve İYİ Parti ilçe yöneticileri ile birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında neredeyse Kandıra’nın yarına yakın bölümünü dolaşan Sarıçay, bu kez 4 ayrı noktada ziyaretler gerçekleştirdi. Sarıçay ve beraberinde ki heyet günü ilk programını Kocakaymaz ve Ocaklar köylerine konuk oldu. Kocakaymaz muhtarı ve mahalle sakinleri ile biraraya gelen Sarıçay, projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kocakaymaz sonrasında Ahmethacılar Köyü’nde hemşerileri ile biraraya gelen Sarıçay, yerel seçimlerde desteklerini beklediğini, projelerinden bahsetti.

“Bizi bu akşam köylerinde tüm samimiyetiyle ağırlayan başta köy muhtarımız ve köy halkına teşekkür ediyorum. Yeni dönemde inşallah hizmet ve iyi belediyeciliği sizlerle birlikte yapacağız. Her şey daha İYİ olacak.” diyerek 31 Mart yerel seçimlerinde oylarına talip olduğunu söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑