Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık oğlunu evlendirdi

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın oğlu Serhat ile Senanur evlendi. Çiftin nikah törenine kent protokolünden pek çok isim katıldı.

31 Temmuz 2023 Saat: 08:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 861 kez okunmuştur

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık oğlunu evlendirdi
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık oğlunu evlendirdi

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ın oğlu Serhat ile Senanur Oğuz, Antikkapı'da gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi. Birçok ismi bir araya getiren nikah töreninin ardından Kuran tilaveti yapıldı.

 İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ile İmran Sağlık’ın üç çocuğundan ikincisi olan Serhat ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Öğretmen İsmail Usta ile Usta Öğretici Şükran Oğuz’un iki çocuğundan ilki olan Senanur’un nikah törenine akrabalarının yanı sıra kent protokolü de katılım gösterdi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın kıydığı nikaha Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, geçmiş dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçmiş dönem AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve Kandıra'nın Sesi Genel Yayın Yönetmeni ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Başkanı Ünal Cankurt düğüne katılan bazı isimlerdendi.

Nikahı kıyan Başkan Büyükakın, çifti tebrik ederek "Allah aranızdaki sevgi ve muhabbeti daim eylesin. Bu elleri cennete de birbirinden ayırmasın. Bu evlilik, ahiretinizi kurtarmanıza vesilesi olsun. Aranızdaki muhabbet, Peygamber Efendimiz ile Hazreti Hatice Validemiz, Hazreti Adem ile Hazreti Fatıma, Hz. Adem ile Hz. Havva'nın arasındaki muhabbet gibi olsun. Yuvanız onlarınki gibi saadet yuvası olsun. Zor zamanda sabır, bol zamanda şükürle ödüllendirsin. Yuvanız dinine, vatanına, bayrağına bağlı çok sayıda evlatlarla dolsun. Ayağınıza taş gözünüze yaş değmesin" dedi.

Vali Seddar Yavuz ise genç çifte mutluluklar dileyerek "Bu iki pırıl pırıl evladımıza iki cihan saadeti diliyorum. Buraya gen konuklara iki ailenin mutluluğunu paylaştıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ise "Her iki aileye dostumuz. Onların evlatları bizim evlatlarımız. Rabbim sağlık sıhhatli bir ömür versin inşallah" diyerek nikah cüzdanını gelin hanıma takdim etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑