Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

İstiklal Marşında Gülden Şakacı, İL Birincisi

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nı en güzel ve ezbere okuma yarışmasında Kandıra Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O'dan Gülden Şakacı İl bir...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.993 kez okunmuştur

İstiklal Marşında Gülden Şakacı, İL Birincisi
İstiklal Marşında Gülden Şakacı, İL Birincisi

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı’nı en güzel ve ezbere okuma yarışmasında Kandıra Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O’dan Gülden Şakacı İl birincisi oldu. 

 

ÜNAL CANKURT

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını en güzel ezbere okuma yarışması düzenlendi. 23 Şubat Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen İlköğretim okulları arası İstiklal Marşını en güzel ve ezbere okuma yarışmasında 22 İlköğretim Okulu arasında Kandıra Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O 4/A sınıfı öğrencisi olan Gülden Şakacı birinci olarak İl’de İlçemizi en güzel şekilde temsil etme hakkını kazanmıştı.

 

İl’de Kandıra Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O Birinci

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını en güzel ezbere okuma yarışmasının finali dün Süleyman Demirel Kültür merkezinde yapıldı. İlçeler arasında yapılan yarışmada birinci olan 12 okul dün İl’de yarıştı. İstiklal Marşını içlerinden gelerek okuyan öğrenciler arkadaşlarına ve öğretmenlerine duygulu anlar yaşattılar. İl’de yapılan İstiklal Marşını en güzel ve ezbere okuma yarışmasında İlçemizi en güzel ve adına yakışır bir şekilde temsil eden Kandıra Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O Gülden Şakacı birinci olarak, Kandıra’nın gururu oldu.

 

Okulunun adına yakışır başarı.

Kandıra Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O öğrencisi Gülden Şakacı, İl’de düzenlenen İstiklal Marşını en güzel ve ezbere okuma yarışmasında Okulunun adına yakışır bir şekilde birinci oldu. İl’de birinci olan Gülden Şakacı Kandıra’nın da gururu oldu.İl de düzenlenen yarışmaya Okul müdürü Muhittin Karagöz, Müdür yardımcısı Sürmeli Diler, sınıf öğretmeni Çiğdem Güven, çalıştıran Türkçe öğretmeni Mustafa Ünal, Rüştü Köse ve çok sayıda öğrenci yarışmaya giderek Gülden Şakacı’ya destek oldular.  

 

Birinci olarak hediyesini aldı

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını en güzel ezbere okuma yarışmasının finalinde birinci olarak Kandıra’yı en iyi şekilde temsil eden Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O 4/A sınıfı öğrencisi Gülden Şakacı’ya birincilik ödülü olarak yarım altın ve kitap hediye edildi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑