Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

İşte CHP'nin Yeni İl Başkanı

CHP'nin 3 adaylı il kongresi sona erdi, 322 oy ile CHP Kocaeli’nin yeni il başkanı Harun Yıldızlı oldu. Hikmet Erenkaya 255, Bozkurt Uslu ise 28 oy aldı.

1 Mart 2020 Saat: 23:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.937 kez okunmuştur

İşte CHP'nin Yeni İl Başkanı
İşte CHP'nin Yeni İl Başkanı

CHP il başkanlığı için Hikmet Erenkaya, Harun Yıldızlı ve Bozkurt Uslu’nun aday olduğu kongrede 633 delegeden 610'u oy kullandı. Kongrede 25 il yöneticisi, 9 disiplin kurulu üyesi ve 26 büyük kurultay delegesi seçildi. Saat 19.00'da başlayan oy kullanma işlemi saat saat 21.30'da sona erdi. 610 oydan 322'sini alan Harun Yıldızlı, CHP'nin yeni il başkanı seçildi. Hikmet Erenkaya ise 256 oy alabildi. Bozkurt Uslu da 28 oy aldı. 4 oy da geçersiz sayıldı

CHP'NİN YENİ İL BAŞKANI HARUN YILDIZLI

Bilindiği gibi kongreden bir süre önce Körfez, Darıca, Çayırova ve Derince ilçe örgütleri Harun Yıldızlı’ya destek açıklamaları yapmıştı. Öte yandan mevcut il başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, Sefa Sirmen ve Alparslan Seymen gibi isimler de Yıldızlı'yı destekliyordu.Kongrede söz alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Geçmiş hataları yapmadan, küçük hesaplar yapmadan yolumuza devam etmeliyiz. Bir oyum var yenileşmeden yana kullanacağım" diyerek Yıldızlı'yı işaret etmişti.

HARUN YILDIZLI'NIN KAZANAN LİSTESİ

Harun Yıldızlı, Hakan Altıparmak, Pınar Atabay, Baran Aydın, Batuhan Bayındır, Ahmet Çalık, Berna Çetin, Gülşah Çubuklu, Gökhan Darcan, Bilgi Dehmen, Mehmet Demirtaş, Metin Düzgün, Yaprak Fidancı, Mehmet Nazım Gençtürk, Birgül Gök, Sema Altunel Güven, İsmet İşeri, Hikmet Koçoğlu, Bilal Özşahin, Bülent Sarı, Mehmet Solakoplu, İsmail Sungur, Selim Tetik, Barış Topal, Ali Yapa.

il başkanı Harun Yıldızlı ile ilgili görsel sonucu

CHP'nin yeni il başkanından ilk açıklama

CHP Kocaeli il başkanı Harun Yıldızlı, "Heyecanımız var. İktidara giden yolda ötekeleştirme yok. Hep birlikte iktidara gidiyoruz. Seçimin kazananı, kaybedeni yok. Annemin doğum günü aynı zamanda. Onun için çok mutluyum" dedi.

DİSİPLİN KURULU

Rasim Ababay, Ömer Akın, Cumhur Arıkan, Osman İlhan Cebeci, Savaş Çetin, Sırma Mungan, Hüsamettin Polat, Cemal Polat, Turan Türkoğlu

KURULTAY DELEGELERİ

Anıl Acurman, Ozan Aksu, Gökhan Aktaş, Fahrettin Aktaş, Kardelen Beytaş, Satı Bozkurt, Zennure Çataltepe, Recep Dursun, Gülay Eyisabuncular, Ercan Gökdemir, Hurşit Güneş, Musa Haydaroğlu, Fatma Kaplan Hürriyet, Muhip Kanko, Mehmet Hilal Kaplan, Birkan Koçak, Vedat Küçük, Olcay Öğüt, Gülay Özbay Salman, Cengiz Sarıbay, Gülseren Solmaz Altunal, Cihan Soyluçiçek, Suat Ülkü, Bülent Yıldız, Selim Yıldız, Harun Yıldızlı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑