Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

İsmail Sarıca yeni kitabı ile Kandıra da!..

Bizkandırayız şiir topluluğu üyeleri, emekli Devlet Planlama Teşkilatı Genel Müdürü İsmail Sarıca ile yazmış olduğu “İÇİNDEN KANDIRA GEÇEN YAZILAR” adlı kitabın tanıtım ve söyleşisini yapmak için Kandıra Cadde Cafe’de bir araya geldi.

16 Mayıs 2022 Saat: 07:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.814 kez okunmuştur

İsmail Sarıca yeni kitabı ile Kandıra da!..
İsmail Sarıca yeni kitabı ile Kandıra da!..

Topluluk sözcüsü Aygün Aynagöz’ün ev sahipliğini yaptığı toplantı, 582 sayfalık kitabın tanıtımı ve nasıl yazıldığına ilişkin İsmail Sarıca’nın sunumu ile başladı.

Kitabın son sayfasına konan “Kitaba Sonuç” adlı şiiri okuyan Aygün Aynagöz’den sonra şiir topluluğu üyeleri de çeşitli şairlerden şiirler okuyarak keyifli geçen söyleşiye renk kattılar.

Kitaplar İmzalı Kitabı ilk kez orada gören katılımcılar kendilerine İsmail Sarıca tarafından imzalanmış şekilde hediye edildiğini görünce duygulandılar ve kendisine teşekkür ettiler.

Büyük İlgi Emekli Devlet Planlama Teşkilatı Genel Müdürü İsmail Sarıca, eşi Dr. Süheyla Sarıca’nın da hazır bulunduğu programa; Biz Kandırayız Kültür Platform Kurucusu Aygün Aynagöz ile edebiyat ve sanat meraklıları katıldılar.

Kandıra’nın kültürüne yaptığı katkılardan dolayı İsmail Sarıca’ya plaketini; Bizkandırayız Şiir Topluluğu sözcüsü Aygün Aynagöz takdim ettiler.

Sağlık emekçisi ve saz sanatçısı olan Derya Demirel’in bağlama ile çaldığı türküler hep birlikte seslendirildi. Etkinlik çekilen toplu fotoğraf ile tamamlandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑