Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İnşaat Atıklarından “ÇÖP ATMA” Mesajı

İlçemizin en fazla turist ağırlayan mahallelerin başında gelen Cebeci’de ikamet eden Seyhan Demir sosyal medya hesabından inşaat atıklarını toplayarak “Çöp Atma” mesajı verdi.

22 Eylül 2021 Saat: 18:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.425 kez okunmuştur

İnşaat Atıklarından “ÇÖP ATMA” Mesajı
İnşaat Atıklarından “ÇÖP ATMA” Mesajı

Kandıra'nın Turizmim bölgesi olan Cebeci’de Butik Otel işleten turizmci Seyhan Demir, dünyada meydana gelen çevresel kirliliğin bireysel ve kitlesel çabalarla önlenmesine yönelik dikkat çekmek için sosyal medya hesabından inşaat atıklarını toplayarak “Çöp Atma” mesajı verdi.

Seyhan Demir sosyal medya hesabında; Bölgedeki evlerin yenilenmesi/onarımı nedeniyle ortaya çıkan inşaat atıklarını tarlaya, ormana döktüklerini belirterek isyan etti. Çöpleri toplayıp yol kenarına set yapan Demir, bu kez de atıklardan inukshuk yaptı. (Kuzey Amerika kıtasının yerlilerinin yön belirleme , güvenlik , umut ve dostluğu simgeleyen taşları üsüste koyarak insan figürü oluşturması)

Demir, belediyenin Gürgenağzı mevkiinde toplama alanı oluşturduğunu, çöplerin bu alana atabileceği halde Ihlamurca mevkiinde 200’den fazla, Gökdağ mevkiinde ise öbek öbek inşaat ve kullanılmayan ev eşyası atıklarının olduğunu belirtti. Seyhan Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile farkındalık oluşturarak bu problemin önüne geçmeyi hedefliyor.

Seyhan Demir’in Sosyal Medya Paylaşımı;

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑