Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

‘İlk kıblem Kudüs’ kısa filmi ile vicdanlara seslenecek!

Kayı Obası Platformu çektikleri ‘İlk kıblem Kudüs’ filmi ile Filistin’de yaşanan katliama karşı insanların vicdanlarına seslendi. Filmde Müslüman, Hristiyan ve Yahudi din adamları kutsal kitaplarda yer alan ‘öldürmeyeceksiniz’ ayetleri üzerinden topl

28 Kasım 2023 Saat: 17:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 719 kez okunmuştur

‘İlk kıblem Kudüs’ kısa filmi ile vicdanlara seslenecek!
‘İlk kıblem Kudüs’ kısa filmi ile vicdanlara seslenecek!

Kayı Obası Platformu tarafından çekilen ‘İlk Kıblem Kudüs’ kısa filmi ile Filistin’de yaşanan savaşa karşı tüm dünyanın çocuk ve kadınlar ölmesin duyarlığını konu alıyor. Kısa filmde Müslüman, Yahudi ve Hristiyan din adamları kutsal kitaplarında yer alan ‘öldürmeyeceksiniz’ ayetleri üzerinden mesaj verdi. 6 dakikalık kısa filmin senaryosunu Müge Uçar yazarken yönetmen koltuğunda Numan Venedik yer alıyor. Uçar kısa film ile dünya insanlarının vicdan ve merhametine çağrı yapmayı hedeflediklerini söyledi.

KONGRE MERKEZİNDE PROGRAM DÜZENLENECEK
Kayı Obası Platformu çektikleri 6 dakikalık kısa film ve kardeşlik mesajlarını topluma yaymak için 1 Aralık Cuma günü saat 18.00’de Kocaeli Kongre Merkezi’nde ‘İlk kıblem Kudüs’ün kurtuluşu’ adlı program düzenleyecek. Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayacak programda çekilen kısa filmin gösterimi yapılacak. Tiyatro gösterilerinin yer alacağı programda Siyaset Bilimci Prof. Dr. Abdulvahap Akıncı ile söyleşi gerçekleştirilecek. Program helva ikramı ile tamamlanacak. Uçar, Kocaeli Kongre merkezinden düzenlenecek programa tüm vatandaşları davet etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑