Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İlçelerde hangi adaylar gösterilecek? Gözler Büyükakın’da…

AK Parti Teşkilatlarında nefesler tutuldu ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından gözler Tahir Büyükakın’a çevrilmiş durumda

26 Kasım 2018 Saat: 09:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.044 kez okunmuştur

İlçelerde hangi adaylar gösterilecek? Gözler Büyükakın’da…
İlçelerde hangi adaylar gösterilecek? Gözler Büyükakın’da…

Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın’ın da içerisinde olduğu 14 Büyükşehir 26 İl Belediye Başkan adayını kamuoyuna açıkladı. Şimdi gözler Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doçent Doktor Tahir Büyükakın’da. İlçe Belediye Başkanlarının belirlenmesinde belirleyici olması beklenen Büyükakın Kocaeli’nde çalışma ekibini oluşturacak. Pazartesi günü seçim çalışmalarına başlayacak olan Büyükakın aynı zamanda ilçe başkanlarını belirlemek için kampa girecek.

HEYECANLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediye Başkanlığı dahil 161 başvurunun olduğu ilçe belediye başkan adaylıklarında son viraja giriliyor.  AK Parti önümüzdeki ay İlçe Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna açıklaması bekleniyor. İlimizde Büyükşehir Belediyesi dahil 13 belediye başkanlığı AK Parti’de bulunuyor. Her ilçede aday adayları arasında ciddi rekabet var. Özellikle İzmit Belediye Başkanlığı iktidar için oldukça önemli. İktidar kanadında aynı zamanda İzmit’in dışında diğer ilçeler için de ciddi kulisler yapılıyor. 11 ilçe Belediye Başkanı görevlerine devam etmek istedikleri biliniyor. Hafta başında Kocaeli genelinde kapalı kapılar ardında kritik görüşmeler tüm hızıyla ve hatta hızlanacak sürecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın da katılacağı bu kirtik toplantılar sonucunda AK Parti Genel Merkezi'nin nihai kararı vermesi bekleniyor. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑