Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İl Tanıtım Kurulu KSO’da toplandı

KSO’daki ekim ayı toplantısına Vali Yardımcısı Şenol Kaya’nın yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi’nden kurul üyele

29 Ekim 2022 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 522 kez okunmuştur

İl Tanıtım Kurulu KSO’da toplandı
İl Tanıtım Kurulu KSO’da toplandı

Kocaeli İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun ekim ayı toplantısı Vali Yardımcısı Şenol Kaya başkanlığında Kocaeli Sanayi Odası’nda yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliğinde yürütülen “İl Tanıtım ve Geliştirme Programı” 81 ilde eş zamanlı “İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı” adıyla gerçekleşiyor.

SOSYAL MEDYA TANITIMLARI ELE ALINDI
KSO’daki ekim ayı toplantısına Vali Yardımcısı Şenol Kaya’nın yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi’nden kurul üyeleri katıldı. Toplantıda; Aksiyon planında yer alan sosyal medya kurgularında kurumların tanıtım çalışmaları, yerli ve yabancı influencer ağırlama konsepti planlaması görüşüldü. Öte yandan yurt içi ve yurt dışı fuarlarla ilgili gelişmeler değerlendirildi. Go ve Gezsen Kocaeli sosyal medya hesapları tanıtılarak kurula sunuldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑