Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

“İkinci el araçlara sıfır fiyatında değer biçiliyor”

Oto Galericiler Sitesi Başkanı Fahrettin Batı, ikinci el piyasasında araç sıkıntısı olduğunu belirtti. Batı ayrıca, “Bazı ikinci el araçlara sıfır otomobil fiyatında değer biçiyorlar” dedi.

18 Mart 2020 Saat: 00:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.188 kez okunmuştur

“İkinci el araçlara sıfır fiyatında değer biçiliyor”
“İkinci el araçlara sıfır fiyatında değer biçiliyor”

Kocaeli Oto Ticaret Merkezi’nin (Galericiler Sitesi) Başkanı Fahrettin Batı ikinci el piyasasına dair açıklamalarda bulundu. İkinci el otomobil piyasasının durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Batı, “İkinci el fiyatlarında artış söz konusu. Otomobil bayileri sıfır araç konusunda vatandaşın istediği aracı sunamıyor. Bayiler vatandaşlara ileri tarihler için sıra veriyor. Vatandaş da ihtiyaçlarını karşılamak için ikinci ele yöneliyor. Bundan dolayı da ikinci el otomobillerde fiyat artışı devam ediyor” dedi.

HAZİRAN’DA BİTEBİLİR

Fahrettin Batı şöyle devam etti: “-Haziran ayında vatandaş istediği araçları bayilerde bulursa ikinci elde fiyatlar durağan hale gelir. Bazı ikinci el araçlara sıfır otomobil fiyatında değer biçiyorlar. 2018 ve 2019’daki krizden dolayı yükselen faizler araç alımını durdurmuştu. Ötelenen bu araç alma isteği faizlerin düşmesiyle tavan noktaya çıktı. Şu anda faizler 0,69 ile 0,99 arası değişiyor. İkinci el araç bulma zorluğu yaşıyoruz. Piyasada ikinci el araç sıkıntısı var. Bu sıkıntı en erken Haziran ayında biter.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑