Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

“İftara Doğru” programı her akşam canlı yayında

Koronavirüs salgınında bu zamana kadar hayatını kaybedenler için Kandıra Belediyesi ve Kandıra Müftülüğü tarafından sosyal medyada canlı yayınla Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuluyor.

7 Mayıs 2020 Saat: 05:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.946 kez okunmuştur

“İftara Doğru” programı her akşam canlı yayında
“İftara Doğru” programı her akşam canlı yayında

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenler ve yaşanılan salgın hastalığın biran önce yok olması için düzenlenen program Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlendi. Mevlid programına Merkez Şefik Camii İmam Hatibi Ercan Rüzgar, Merkez Şefik Camii Müezzini Mustafa Girgin ve İlçe Vaizi Fazıl Acar hocaların hitabetinde program gerçekleşti. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden düzenlenen “İftara Doğru” programı vatandaşlar tarafından takdir toplarken, yüzlerce kişi programı canlı olarak takip etti.

RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, program sonrası yaptığı açıklamada,“ Öncelikle başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında yaptığımız ibadet ve dualarımızın kabul olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazanını tebrik ediyor hayırlar getirmesini diliyorum. Koronavirüs nedeniyle bu Ramazanı buruk geçiriyoruz. Camilerimizi dolduramıyor, büyüklerimiz ve hemşehrilerimiz ile aynı sofrayı paylaşamıyoruz. Rabbim en kısa sürede salgının bitmesini nasip etsin inşallah. Ramazan süresince devam ettireceğimiz “İftara Doğru” programlarımızla sizlerin evlerine konuk olarak, Ramazan ayının burukluğunu bir nebze de olsa dindirmeye çalışacağız. Bizler Kandıra Belediyemiz olarak tedbirleri elden bırakmıyor, çalışmalarımıza ilk günkü gibi devam ediyoruz.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑