Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hürriyet, Kandıra Sarısu Gençlik Kampı’nı tanıttı

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, İzmit Sarısu Gençlik Kampını gazetecilere tanıttı. Programda konuşan başkan Hürriyet, “Göreve geldiğimizde burası resmen mezbelelikti. Bu tesis kentimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” de

4 Ekim 2020 Saat: 22:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.353 kez okunmuştur

Hürriyet, Kandıra Sarısu Gençlik Kampı’nı tanıttı
Hürriyet, Kandıra Sarısu Gençlik Kampı’nı tanıttı

Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Dombaycı, İYİ Parti İl Başkan Vekili Ayşegül Babacan, Kandıra Eski Belediye Başkanı ve son yerel seçimlerde İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, İzmit Belediyesi Başkan Vekili Hakan Tanta ve çok sayıda belediye meclis üyesi, gazeteciler katıldı.

BAŞKAN BİLGİ VERDİ
Kandıra’da bulunan İzmit Sarısu Gençlik Kampı İzmit Belediye Başkanı Hürriyet tarafından gazetecilere tanıtıldı. Bir süre önce yenilenen ve düzenlenen Sarısu Gençlik Kampı, yaz sezonunda sosyal ve sportif faaliyetlerle 10-18 yaş arası öğrencilere (özellikle dezavantajlı öğrenciler) hizmet vermeye devam edecek. Hafta içi ve hafta sonu gruplar halinde 80 kişi ile kalınabilecek kampta 3 öğün yemek ve ulaşım hizmeti de verilecek. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Sarısu Gençlik Kampı’nın son halini gazetecilerle paylaştı. Hürriyet gazetecilere tesisi gezdirerek bilgi verdi.

“BURASI MEZBELELİKTİ”
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu bölge bizler için önemli. Kandıra’da güzel bir yerimiz var. Burası yaklaşık 6 dönüm üzerine kurulu bir tesis. Göreve geldiğimizde burası resmen mezbelelikti. Belediyemizin sosyal tesis anlayışına göre güzel bir tesis yapabiliriz dedik. Tüm personelimizin emek vermesiyle bu tesis bu hale geldi. Çok emek verdik, çok uğraştık. Fen İşleri’nde kullanılmayan birçok malzeme buranın yapımında kullanıldı. Herkes burada gönül rahatlığıyla kalabilir.

“İLK PROJELERİMİZDEN BİRİSİ”
Bu kamp mavinin her tonunu görebileceğiniz, yaz – kış gidilebilecek yerler listesinin ilk sırasında yer alacak bir tesis. İnsanlar şimdiden kalabilir miyiz diye soruyolar.80 kişi kapasiteli tesisimizde kalabilir, aktivitelerimizden faydalanabilirsiniz. Bu tesis kentimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim ilk proje ve tesislerimizden bir tanesi. Bu açıdan bizler için çok önemli bu tesis” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑