Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Hürriyet iftarı Kandıralılarla yaptı

Kandıralılarla iftar programında bir araya gelen Başkan Hürriyet, “İzmit’te çok fazla Kandıralı yurttaşımız var. Sizlerle daha fazla dayanışma gösterelim istiyoruz. Kandıra İzmit kardeşliğini daha güçlü kılalım istiyoruz” dedi

26 Mart 2024 Saat: 08:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.758 kez okunmuştur

Hürriyet iftarı Kandıralılarla yaptı
Hürriyet iftarı Kandıralılarla yaptı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıralılarla iftar sofrasında buluştu. Programa Kocaeli Kandıralılar Derneği, Genç Kandıralılar Derneği, Biz Kandırayız Platformu, Kocaeli Kandıra Teksen ve Orta Köyleri Derneği, Safalı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ve Beylerbeyi Köyü Derneği yönetimleri, üyeleri ve kıymetli aileleri katıldı.

HALKA DÖNÜK ÇALIŞMALAR
Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Toplumumuzun tüm katmanlarıyla siyaset gözetmeksizin bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Var gücümüzle bu kentin ihtiyaçlarını gidermeye; ranta değil, kendimize değil, makamlara değil, halka dönük çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizde hem pandemi hem de ekonomik kriz gibi büyük zorluklar yaşandı ve yaşanıyor. Çok zaman kaybettiğimiz dönemler de oldu. Ama çok şükür bu kente uzun yıllardır yapılmayan birçok işi yapmak nasip oldu.

DAHA FAZLA DAYANIŞMA GÖSTERELİM
Uzun yıllardır değişmeyin bir düzeni değiştirmiş olduk. Halka dayalı, halkın ihtiyacı olan hizmetleri sunmak nasip oldu. Üstelik kıt kaynaklarla yaptık. Her ne kadar İzmit’te olsak da Kandıra ve Kandıralılar bizim için önemli. Çok fazla Kandıralı yurttaşımız var. Sizlerle daha fazla dayanışma gösterelim istiyoruz. Kandıra İzmit kardeşliğini daha güçlü kılalım istiyoruz. Yıllar sonra İzmit’i kazanmak rekabet oluşturdu. Rekabet de güzelliklere yol açtı. Makamlar bize emanet. Kendimize değil, halka çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑