Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hürriyet Ankara’ya gitti, Fikri Işık'tan destek istedi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara’da yaptığı görüşmelerde AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’tan destek istedi.

5 Ekim 2022 Saat: 03:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 793 kez okunmuştur

Hürriyet Ankara’ya gitti, Fikri Işıktan destek istedi!
Hürriyet Ankara’ya gitti, Fikri Işık'tan destek istedi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet araçlarının satın alımı yetkisi kararının ardından Ankara’ya gitti. Hürriyet Ankara çeşitli temalarda bulundu. Hürriyet, ziyaret ettiği AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’tan destek istedi.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hürriyet; “Hizmet araçlarımız için Bakanlık onayı gerektirmeyen 46 Milyon Liralık İller Bankasında kredi onayının sonuçlandırılabilmesi için AKP Kurucularından, geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, Milli Savunma Bakanı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'tan destek rica ettik. Misafirperverliği için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” diye belirtti.

FİKRİ IŞIK NE DEMİŞTİ?

Fikri Işık geçtiğimiz dönemde İzmit Belediyesi'nin kredi yetkisi istemesi konusunda "“Fatma Hanım araç satın almak için kredi istiyorsa, bırakın alsın. Buna engel olmakla Belediye Başkanını mağdur duruma düşürüyorlar. Ben il başkanıyken, Hikmet Erenkaya Büyükşehir Başkanıydı. Belediye borçları nedeniyle Ankara’dan ödenekleri kesilince beni arar, yardım isterdi. Erenkaya personel maaşlarını ödeyebilsin diye ben AKP il başkanı olarak Ankara’da aracılık yapar, para gönderilmesini sağlardım. İstanbul Belediyesi’nde de, İzmit Belediyesi’nde de meclis çoğunluğunu elde bulundurmanın avantajını belediye başkanlarının işini güçleştirmek için kullanmayı doğru bulmuyorum.” demişti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑