Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hizmet-İş’te İdris Ersoy ile yeni dönem

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin 3. olağan genel kurulu bugün Ramada Plaza Otel’de gerçekleştirildi. Mevcut başkan İdris Ersoy, tek aday olarak katıldığı kongrede güven tazeledi, bir dönem daha başkanlık görevine seçildi.

2 Mart 2022 Saat: 23:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.092 kez okunmuştur

Hizmet-İş’te İdris Ersoy ile yeni dönem
Hizmet-İş’te İdris Ersoy ile yeni dönem

11 bin üyeye sahip, 131 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Hizmet-İş genel kuruluna Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, bazı siyasi parti başkan ve yöneticileri, belediye başkanları ile davetliler de takip etti.

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin divan başkanlığını üstlenirken, Hizmet-İş Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz, Hizmet-İş İstanbul 3 Nolu İETT Şube Başkanı Mustafa İluk, Hizmet-İş İstanbul 2 Nolu İETT Şube Başkanı Abdullah Kaya ve Hizmet-İş Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir de divanda yer aldı.

“ KOCAELİ’DE İŞÇİ HAREKETİNİN IŞIĞI YAKILDI”
Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kocaeli şubesinin 37 yıllık geçmişi olduğunu hatırlattı, “Kocaeli’de Büyükşehir mücadelemiz önemli bir mücadeleydi. Güçlü bir şubeyiz 11 bin civarında üyemiz var. Bu şubeyi bu günlere başarıyla getiren Şube Başkanımız İdris Ersoy ve ekibini kutluyorum. Kocaeli tarihi işçi hareketinin mücadelelerin hep ışığı buradan yakılmıştır” dedi.

Hizmet İş Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi de, “Adana’da 23 yaşındayken arkadaşlarımla birlikte kurdum bu sendikayı. O dönemde biz Türkiye’nin demokrasisi adına önce insan ve emek diye yola çıktık. Düşe kalka yolumuza devam ettik. Biz ülkemize sahip çıkmak adına, Türkiye’nin bölünmemesi adına elimizden gelen gayreti vermemiz gerek. Bu sendika sizi yanlış yollara götürmez. Gelecek günleri birlikte yaşayacağız” dedi.

“KOCAELİ’DE YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ”
Hizmet İş Sendikası Şube Başkanlığına yeniden seçilen İdris Ersoy, “Görev yaptığımız süre boyunca işçi arkadaşlarımızın yanında olduk bundan sonra da yanlarında olacağız. Bu zaman zarfında üyelerimizin alın terini savunmak için hep mücadele ettik. Bundan sonra da mücadele edeceğiz. Kocaeli’de yeni bir tarihi hep beraber yazacağız. Bizleri hala taşeron işçi görenlerle hukuk mücadelesi vereceğiz. Emek vurgusuyla gelip emekçilerin ekmeğine yağ sürenleri unutmayacağız” dedi.

HİZMET-İŞ YÖNETİM KURULU
YÖNETİM: Muharrem Subaşı, İbrahim Çınar, Tuğrultan Çağdaş, Fatih Özatar.

(Yedek)Rukiye Eren, Selami Kural, Saffet Cengiz, Recep Çetin, İnan Karakaş

DENETİM: Mustafa Polat, İbrahim Özkaraaslan, Ahmet Esin (Yedek)

Aydın Karaman, Tamer Kaplan, Mehmet Nebikaya

DİSİPLİN: Meral Zavotçu, Nedim Ocak, Muammer Taçyıldız (Yedek)

Yusuf Ünel, Asiye Düzdaban, İrdan Turan

ÜST KURUL DELEGELERİ: Zafer Yavuz, İbrahim Güler, İsak Kula, Muharrem Kurt, Yiğit Ecevit Sarıgül, Erkan Çetin, Ercan Korkmaz,

Emre Özen, Fatih Yılmaz, Mehmet Şahin, Zafer Gürkan, Erol Bayram, Enes Toplu, Melikşah Taşkın, Huriye Şık.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑