Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

Her zaman halkın yanında olacağız

AKP'den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçen ve Kandıra Belediye Meclis adayı olan Süleyman Manav, "Kandıra'nın önünü açmak için halkı ile el ele ver...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.240 kez okunmuştur

Her zaman halkın yanında olacağız
Her zaman halkın yanında olacağız

AKP’den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçen ve Kandıra Belediye Meclis adayı olan Süleyman Manav, “Kandıra’nın önünü açmak için halkı ile el ele verip hep birlikte çalışacağız” diyor

 

Süleyman Manav AKP'den DP'ye geçti

Bir dönem AKP Kandıra İlçe Teşkilatı'nda başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

Ancak parti içi gelişmelerden rahatsızlık duyduğunu söyleyerek AKP'den istifa etti.

Ardından da DP'ye geçti. Ve bu partiden Kandıra Belediye Meclis adayı gösterildi.

Süleyman Manav'la AKP'den kopuş ve DP'ye geçiş sürecini konuştuk.

 

Siyasete girdiğiniz ilk günden bugüne kadar aldığınız görevler nelerdir?

AKTİF siyasete ilk adımı Fazilet Partisi'nden belediye meclis üyesi adayı olarak attım. Aynı zamanda ilçe yönetiminde de görev aldım. Fazilet Partisi'nin kapanmasından dolayı siyasete kısa bir ara verdikten sonra AKP’nin kuruluşunda yer aldım. AKP’nin değişik kademelerinde görev yaptım. Aynı zamanda bir süre başkan yardımcılığı görevini de yürüttüm. AKP’nin yönetiminde bulunduğum süreçte Kandıra’ya ve Kandıra halkına hizmet vermek amacıyla projeler önerdik. Ancak bazı gelişmeler, projelerimizin hayata geçmesine engel oldu. Benim en büyük sermayem, ailemden aldığım terbiyedir. Kandıra halkından gördüğüm ilgi ve sevgiyi, siyasette aldığım bu terbiye ile devam ettiriyorum.

 

AKP’den neden istifa ettiniz?

AKP'deki kısır çekişmelerden dolayı böyle bir karar aldım. İlçe teşkilatında başkan yardımcılığı görevini yürüttüğüm zamanlarda İlçe Başkanı Cengiz Kan’ın yanlışlarını eleştirip uyardım. O dönem yaşadığım sıkıntılara rağmen parti içinde kaldım. Kandıra’da bizim etrafımızdaki insanlara bizlerle konuşmamaları ve görüşmemeleri için baskı yapıldı. Ayrıca kadın kollarının kongresinde başkan adayı Fatma Bitik’in seçilmemesi için de baskı yapıldı. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi'nin fakirlere dağıtılmak üzere gönderdiği yardımlar da amacına uygun olmayan bir şekilde, ihtiyacı olmayan ailelere dağıtıldı. Kısacası bütün işleri tek başlarına yapmak istediler. Ben de bunun üzerine AKP'den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçtim.

 

Peki, neden başka bir partiye değil de Demokrat Parti'ye geçtiniz?

AKP’den istifa ettikten bir süre sonra çevremdeki dostlarım ve arkadaşlarımın da isteği doğrultusunda yönümü çizdim. Demokrat Parti'ye geçiş sürecim de böyle başladı. Fakat Olcay Çelik’in dürüstlüğü ve kişiliği bizi, DP yöneltti. Tabi ki bu süreçte dostlarımla ve DP teşkilatı ile görüşerek bu karara vardım. Şu anda Demokrat Parti'nin Kandıra Belediye Başkan adayı olan Olcay Çelik’in dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile Kandıra Belediyesi'ni alacak güçteyiz. Ben, birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza ve Büyükşehir Belediyesi ile organizeli çalışacağımıza inanıyorum.

 

Kandıra için projeleriniz nelerdir?

Kandıra’ya yapılan hizmetleri yeterli bulmuyorum. Kandıra’ya istihdam sahaları açmak, hastane, yüksek okula yeni bölümler, sosyal tesisler, kültürel faaliyetler, tarıma yönelik projeler ve turizme yönelik birçok projelerimiz var. Ve bu projelere ciddi bir şekilde eğileceğiz. Kandıra’nın önünü açmak için Kandıra halkı ile birlikte el ele verip hep birlikte çalışacağız.

 

Demokrat Parti’den belediye meclis adayı olacağınız konuşuluyor. Bu doğru mu?

Evet, Demokrat Parti'den Kandıra Belediye Meclis Üyesi adayıyım. Belediye başkan adayı Olcay Çelik ile görüşmelerimiz, belediye meclis üyeliği doğrultusunda olmuştur. Teşkilatın da bunu onayladığı memnuniyetle görülmüştür. Kandıra Belediyesi'ni kazandıktan sonra da her zaman doğrunun, haklının ve halkın yanında olacağım. Bunu herkes böyle bilsin.

 

Süleyman Manav Kimdir?

1962 Adapazarı doğumlu olan Süleyman Manav, 1977 yılından bu yana Kandıra’da ikamet ediyor. 32 yıldır Kandıra’da ticaretle uğraşan Manav, evli ve 3 çocuk babası.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑