Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Her şey Trabzon'da belli olacak

Kocaelispor, Play-Off yarı final ilk maçında ağırladığı Hekimoğlu Trabzon ile 0-0 berabere kalarak turu Trabzon'a bıraktı. Pazartesi günü oynanacak maç sonunda finale çıkan takım belli olacak.

21 Mayıs 2021 Saat: 01:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.166 kez okunmuştur

Her şey Trabzonda belli olacak
Her şey Trabzon'da belli olacak

1.Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz Kocaeli Stadyumu'nda oynanan maçta Kocaelispor, Burak Süleyman sakatlığı nedeniyle forma giymedi. Burak'ın yerine Dilaver Güçlü 11'de başlarken, kadroda başka bir değişiklik olmadı. Karşılaşmanın temsilcisi, tribünde fazla seyirci olduğu için maçı başlatmak istemedi. Seremoniye çıkan Trabzon ekibi, protokolü selamladıktan sonra soyunma odasına girdi. Maçın temsilcileri, seyircilerin çıkartılmasını bekledi, Kocaelispor tarafında yer alan seyircilerin sayısı azaltıldı. Sonrasında iki takım sahaya çıkarken mücadele 17 dakika geç başladı.

RÖVANŞ PAZARTESİ
Karşılaşmanın ilk yarısında Kocaelispor üstün olan taraftı. Yüksek tempoyla oynayan yeşil siyahlılar Benhur ve Murat Cem ile önemli pozisyonlar bulurken, 43.dakikada gelişen atakta Benhur'un soldan çevirdiği top arka bölümde boş olan Dilaver'in önüne geldi. Dilaver'in sol ayağıyla yaptığı sert vuruş direk dibinden dışarı gitti. Bu yarıda konuk ekip Trabzon, Kocaelispor kalesine bir iki cılız atak dışında gelemedi, ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda Kocaelispor'un temposu ilk yarıya oranla düşüktü, konuk ekip bu yarıda pozisyonlar buldu ancak değerlendiremedi. Kalan bölümde Kocaelispor, Hekimoğlu kalesine yüklense de aradığı golü bulamadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Kocaelispor turu Trabzon'a bıraktı. Bu maçın rövanşı pazartesi günü saat 16.00'da Trabzon'da oynanacak ve maç sonunda finale yükselen takım belli olacak.

Stat: Kocaeli Stadyumu
Hakemler: Bahattin Şimşek xx, Yusuf Bozdoğan xx, Kamil Çetin xx
Kocaelispor: Bayram Olgun xx, Musa Nizam xx, Batuhan Er xx (Yiğit dk. 87 ?), Murat Cem Akpınar xx, Semih Karadeniz xx, Gökhan Meral xx, Numan Çürüksu xx, Benhur Keser xx, İrfan Başaran xx (Yılmaz Özeren dk. 77 x), Dilaver Güçlü xx (Mervan Yusuf Yiğit dk. 68 x), Mesut Özdemir xx (Mustafa Tahir Babaoğlu dk. 77 x)
Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay
Hekimoğlu Trabzon: Abdüllaziz Demircan xx, Uğur Kuru xx, Samet Yalçın xx, Musa Aktaş xx (Mehmet Ak dk. 90 ?), Halil Tuna xx (Serkan dk. 81 ?), Ali Aytemur xx, Yasin Palaz xx, Bahadır Erol xx, Özkan Yıldırım xx (Miraç dk. 87 ?), Oğuz Kocabal xx, Batuhan Karadeniz xx (Mücahit dk. 81 x)
Teknik Direktör: Bayram Toysal
Sarı kartlar: Halil İbrahim Tuna, Oğuz Kocabal (Hekimoğlu Trabzon)

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑