Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Hazırlıklar tamam! 1 Haziran’da Açılıyorlar

Koronavirüs nedeniyle 2,5 aydır kapalı olan kafe, restoran, çay bahçesi, kahvehaneler 1 Haziran’da hizmete başlayacak. Uzun zamandır yeniden açılmayı bekleyen iş yerlerinde hummalı bir çalışma başladı

31 Mayıs 2020 Saat: 23:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 20.070 kez okunmuştur

Hazırlıklar tamam! 1 Haziran’da Açılıyorlar
Hazırlıklar tamam! 1 Haziran’da Açılıyorlar

Pandemi nedeniyle kapandığımız evlerimizden 1 Haziran itibariyle kontrollü adımlarla çıkmaya başlıyoruz. Restoranlar ve kafeler de çok sayıda işletme gibi yarın kapılarını açıyor. Ancak hem işletmeleri hem de müşterileri yeni dönemde sıkı kurallar bekliyor. Bu nedenle işletmelerde hummalı bir çalışma vardı. Restoranlarını dezenfekte eden işletmeciler, maske ve eldivenlerle servis edecekleri yemekleri hazırlamaya başladı. Mekânlarda masa sayıları azaltıldı, 1.5 metre aralıklarla yeniden yerleştirildi.

Kandıra merkezde bulunan Restoranlar, Lokanta, kafeler ve çok sayıda işletmelerin büyük bölümünde temizlik çalışmaları ve yeni dönem kurallarına uygun çalışmalar yapıldı. Cuma günü temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Kandıra merkezde bulunan iş yerlerinin büyük bölümü Cuma gününden itibaren çalışmalara başladı ve büyük bölümü tamamlandı. Özellikle Mavi Köşe Lezzet Lokantası ise bugün de hummalı çalışma sürdürüldü.

Kandıra Mavi Köşe Lezzet Lokantasın’da çalışanlar açılış öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Mavi Köşe Lezzet Lokantası sahiplerinden Sertan Kulaç, “Açılış için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.  

Pazartesi sabahi saat 05.00 itibari ile: Kelle, İşkembe, Mercimek, Tavuksuyu, Ezogelin çorbalarımız hazır olacaktir. Masalarımızın arasını 1.5 m olacak şekilde ayarladık. Personelimizin günlük belirli periyotlarda ateşleri ölçülmektedir. İş yerimize uyarıcı levhalarımızı astık. Arzu eden müşterilerimize tek kullanımlık baharat çeşitlilerimizi hazırladık."dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑