Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Haydar Akar’ın kızı Ece mutluluğa “evet” dedi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Haydar Akar ve Esma Akar çiftinin kızları avukat Ece Akar ile İskender Güven ve Ayşe Güven çiftinin oğulları makine mühendisi Salih Güven Cevizdibi Hotel’de düzenlenen nikah töreninde mutluluğa adım attılar.

5 Eylül 2022 Saat: 04:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.635 kez okunmuştur

Haydar Akar’ın kızı Ece mutluluğa “evet” dedi
Haydar Akar’ın kızı Ece mutluluğa “evet” dedi

Genç çiftin nikahına, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, TBMM Divan Katibi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Bursa Milletvekili İlhan Kesici, CHP Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl ve Nihat Yeşil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşi Murat Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve eşi Hatice Yıldız, Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü Bahadır Özer, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel İzmit Belediyesi Birim Müdürleri, CHP Meclis Üyeleri, Eski Milletvekilleri Arif Ağaoğlu, Aşkın Türeli, Ensar Öğüt, Hikmet Erenkaya, Mehmet Hilal Kaplan, CHP eski il başkanları, il yönetimi, oda ve dernek yöneticileri ve davetliler katıldı.

NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTILAR
Çiftin nikah şahitliğini ise, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Meclis Üyeleri adına Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, bütün milletvekillerini temsilen CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü, Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir yaptı.

NİKAHI BİRLİKTE KIYDILAR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet çiftin nikahını birlikte kıydı. Aile cüzdanını ise Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir verdi. Nikah öncesi konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,“Haydar Başkanımızın seveni çok. Herkesin parti içerisinde abi rolünü verdiği yol arkadaşlarımızdan birisi. Fatma Hanım ile güzel bir iş birliğimiz var. Umarım bu iş birliği Marmara’nın tamamına yayılır. Büyükşehirler dahil bütün illeri CHP’li yapacağız inşallah”dedi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Her nikahla birlikte aileler akrabalık bağlarıyla birbirlerine bağlanıyorlar. Çocuklarınıza Atatürk’ü öğretin. Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı evlatlar yetiştirin” dedi.

“BUGÜN ZOR OLDU”
TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Nikah şahitliği yaptığımızda çok tavsiyelerde bulunuruz ama bugün zor oldu. Bunlar tavsiye değil bizim büyük olarak önerilerimiz olur. Onlar gayet güzel karar verebilecek durumdalar. Onlardan tavsiyem birbirlerini sevmeleri. Tabi ki büyüklerini unutmadan” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑