Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Halk Ekmek, Şubat’ta Kandıra'da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası tarafından 7 Kasım’da imzalanan protokol ile İzmit’e 2 Aralık’ta halk ekmek satışları başladı.

9 Ocak 2020 Saat: 03:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.573 kez okunmuştur

Halk Ekmek, Şubat’ta Kandıra'da
Halk Ekmek, Şubat’ta Kandıra'da

Büyükşehir ve Oda yönetimi; Kandıra, Karamürsel, Başiskele, Kartepe ve Gölcük’te halk ekmek satışı için çalışma yapılıyor. İlçe belediyeleri ile yer tespiti yapan Fırıncılar Odası Şubat ayında 5 ilçede Büyükşehir Belediyesinin MOBO’ları yerleştirmesi ile ekmek satışını yapacak.

NOKTA SAYISI BELLİ OLDU

Kartepe, Kandıra, Karamürsel, Başiskele ve Gölcük Belediyelerinin Fırıncıları Odası ile yaptığı çalışmada hangi ilçede kaç noktada halk ekmeği satışı yapılacağı netleşti. Kandıra’da 1, Karamürsel’de 2, Başiskele’de 5, Kartepe 5, Gölcük 6-7 noktada halk ekmek satışı yapılacak. İlçelerde belirlenen noktaların kesinleşmesi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi satış noktası olan MOBO’ları yerleştirecek ve Şubat ayında halk ekmek satışı yapılacak.

AYNI KURALLAR OLACAK

İlçelerde halk ekmek satışı başlamadan belirlenen noktalarda çalışacak olan işçilerin alımı Fırıncılar Odası tarafından yapılacak. İzmit ilçede olduğu gibi yine satış noktalarına yakın oturan ve tercihen kadın çalışanlar istihdam edilecek. Halk ekmek satışı sabah 07.00-09.00, öğle 12.00-14.00, akşam 17.00-19.00 saatleri arasında satışa sunulacak. Pazar günü ve resmi tatillerde satış olmayacak.

KALİTE DÜŞMEYECEK

Kartepe, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ve Başiskele’den sonra Derince ve Dilovası’nda çalışma yapılacağını söyleyen Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, İzmit’e 15 noktanın ardından yeni talepler olduğunu kaydetti. 15 satış noktasında ekmek satışının 10 bini geçmemesi halinde İzmit’te yeni bir nokta kurmayacaklarını söyleyen Sarı, “İzmit’e olduğu gibi kara fırın ekmeğini ilçelerimizde de satacağız. Ekmeğin tadından ve kalitesinden asla ödün vermeyeceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑