Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Halk ekmek satışı azaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası’nın ortak projesi olan halk ekmekte satışlar azaldı. 8 ilçede günlük 30 bin olan ekmek satışı 18 bine kadar indi.

28 Temmuz 2021 Saat: 17:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.764 kez okunmuştur

Halk ekmek satışı azaldı
Halk ekmek satışı azaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası’nın ortak projesi olan halk ekmeğin 8 ilçedeki satışları yaz ayları nedeniyle azalmaya başladı. İzmit, Derince, Dilovası, Karamürsel, Gölcük, Başiskele, Kartepe ve Kandıra olmak üzere toplam 8 ilçede 47 noktada satışı yapılan halk ekmekte günlük 30 bin olan ekmek satışı 18 bine kadar indi. Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, satışlardaki düşüşün yaz ayları nedeniyle vatandaşların tatil ve köylerine gitmesi nedeniyle olduğunu söyledi.

SADECE İKİLİ EKMEK SATILIYOR
Artık sadece çiftli ekmek olarak bilenen 350 gram ekmeklerin 2 liradan satıldığı halk ekmek satış noktalarında yaz aylarının başlaması ile ekmek satışları azalmaya başladı. Günlük 30 binden 18 bine inen satış rakamlarının Eylül ayında okulların başlaması ile yine artması bekleniyor. 6 ay önce 25 gramlık düşüş ile gizli zam yapılan halk ekmekte 1 liraya yapılan 175 gramlık ekmeklerin mevzuat gereği üretilemediği için 350 gramlık ekmek üreterek 2 liraya satıldığı belirtildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑