Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Halk Eğitim Her Yerde

Kandıra Halk Eğitim Merkezi müdürü Mete Domaç önderliğinde, ilçe merkezi ve köylerinde son iki ayda açılan 425 kursta toplam 7 bin 500 kursiyerin eğitim gördüğü açıklandı...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.039 kez okunmuştur

Halk Eğitim Her Yerde
Halk Eğitim Her Yerde

Usta öğretivi Kıymet Okumuş tarafından Kurtyeri köyünde 14 kursiyere giyim ve mefruşat eğitimi veriyor.

Kandıra Halk Eğitim Merkezi müdürü Mete Domaç önderliğinde, ilçe merkezi ve köylerinde son iki ayda açılan 425 kursta toplam 7 bin 500 kursiyerin eğitim gördüğü açıklandı.

 

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kandıra ve Köylerinde açılan kurslar iki aydır çalışmalarını sürdüyor. Halk eğitim merkezi müdürü Mete Domaç da Kandıra’nın her köşesine ulaşarak ihtiyaca göre kurs açma çalışmalarına hız verdi. İki aydan beri Kandıra ve köylerinde açılan spor, bilgisayar, el sanatları, emlakçılık, arıcılık, sığır yetiştiriciliği, ilk ve orta öğretim sınavlarına hazırlık kursu, ana-kız okuldayız eğitimi, müzik kursları, giyim ve mufruşat gibi 425 kursta 7 bin 500 kursiyerle eğitimler sürdürülüyor.

 

Mete Domaç, 77 kursta aldığı halk eğitim müdürlüğündeki kurs sayısını geçen dönem 228 kursa çıkardı. Bu yıl da 425 kursta 7 bin 500 kursiyere hizmet sunulurken, kursiyerlerde Kandıra ve köylerinde ayak basmadık köy bırakmayan Domaç ile bu başarı da en büyük payın Kandıra Kaymamı Hamza Erkal’a teşekkür ediyor. Muhtarlarla uyumlu çalışmalar sonucu açılan bu kursların sayısının artacağı belirtilirken, Kandıra ve köylerinde büyük takdir toplayan kursları veren usta öğreticiler de katılımdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiriyor.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑