Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hacıoğlu’na Kandıra’da destek ziyareti

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Kocaeli Emlakçılar Odası seçimleri öncesi mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu’na destek ziyaretleri devam ediyor.

4 Mart 2022 Saat: 00:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.634 kez okunmuştur

Hacıoğlu’na Kandıra’da destek ziyareti
Hacıoğlu’na Kandıra’da destek ziyareti

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın olağan genel kurulu cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu’nun yanı sıra Ufuk Turan ve Nuriye Köksal’ın da aday olduğu kongre öncesi Hacıoğlu’na destek ziyaretleri yapılıyor. Kandıra’da faaliyetlerini sürdüren Yağız Gayrimenkul sahibi Fatih Yağız, Hacıoğlu ile bir araya geldi.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Ziyarette konuşan Fatih Yağız, ‘Alpay Hacıoğlu başkanımız, Kocaeli Emlakçılar odası başkanı olarak bugüne kadar bizleri çok iyi bir şekilde temsil etti. Yeni dönemde de çok daha başarılı çalışmalara imza atacağına gönülden inanıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu önemli yolda başarılar diyorum. Biz kendisinin her zaman yanındayız.” şeklinde konuştu.

“GÖNÜLLÜ BİR NEFERİYİM”
Fatih Yağız’a gerçekleştirdiği destek ziyareti için teşekkür eden Hacıoğlu ise “Gelecek süreçte yeniden sizlerle birlikte olabilmek için, siz değerli üyelerimizin başkan adayı olarak bende bu yarışın gönüllü bir neferiyim. Tüm meslektaşlarım ve yönetimimiz adına herkese başarılar dilerim. Seçim sürecimizi saygı, sevgi, hoşgörü çerçevesinde yürüteceğiz.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑