Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Güralp Yapı'da Kerpe Konakları için kaçırılmayacak fırsat!

Güralp Yapı'nın ustalık eseri Kandıra'nın incisi Kerpe'nin hemen girişinde yapılan Kerpe Konakları'nda yaşam başladı bile... Siz de şehrin karmaşasından uzak ve sakin huzurlu bir hayat arıyorsanız; adresnz Kerpe Konak

16 Eylül 2018 Saat: 00:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.710 kez okunmuştur

Güralp Yapı'da Kerpe Konakları için kaçırılmayacak fırsat!
Güralp Yapı'da Kerpe Konakları için kaçırılmayacak fırsat!

Kandıra’da doğup büyüyen ve yine yatırımlarını bu ilçeye yapan Alperen Şakacı ve İsmet Gürler’in sahibi olduğu Güralp Yapı, Kerpe’nin hemen girişindeki Kerpe Konakları’nı bir yıl içerisinde tamamladı. Geçtiğimiz yıl nisan ayında ilk temeli atılan ve bu yılın haziran ayında sahiplerine teslim edilen Kerpe Konakları, sessizliğin ve huzurun yeni adresi olacak.

SAHİLE ÜÇ DAKİKA MESAFEDE
Kerpe Sahiline yürüme mesafesi sadece 3 dakika olan Kerpe Konakları’ndan gitmek istemeyeceksiniz. Farklı mimari yapısıyla diğer projelerden kendisini hemen ayıran Kerpe Konakları’nda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 6 farklı tip dairenin yer aldığı projede toplam 42 daire bulunuyor. Projenin tam
ortasında yer alan havuz ise tüm dairelerden görülebiliyor. Yeşilliğin içerisindeki Kerpe Konakları’nda ayrıca spor salonu, kafeterya, sauna da bulunuyor.

RAHATLIK VE KONFOR
Güralp Yapı, bu projesinde tamamen ev sahiplerinin rahatlığını ve konforunu ön planda tutmayı hedeemiş ve bunu da başarmış. Birçok inşaat firmasının aksine 1+1 daire bile 114 metre kareden başlıyor; en büyük daire ise 163 metrekare kullanım alanına sahip. Kerpe Konakları’nın ayrıcalıkları sadece bununla da sınırlı değil. Kerpe Konakları’ndaki tüm malzemeler birinci sınıf ürünlerin aynı yerde bulunduğu adeta bir şöleni andırıyor.

KUSURSUZLUĞU BÜYÜLEYECEK
Dairelerde tüm parkeler 10’lu derzlik, iç kapıların tamamı Varıodor, mutfak tezgahları Belenco, mutfak dolapları ise kusursuzluğuyla sizi büyüleyecek. Projeyi diğerlerinden ayıran en büyük özelliklerinden biri de iç avluda yer alan botanik bahçe. Projenin içerisine girdiğiniz kendinizi sarmaşıklar içerisinde hissedeceksiniz. Ses yalıtımı ve ısı yalıtımının da unutulmadığı Kerpe Konakları’nda şuan yaşam başladı bile. Açık otoparkı, güvenliği ve 7*24 kamera sisteminin de yer aldığı Kerpe Konakları’nda mutluluğunuzu pekiştireceksiniz.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç, bitki, açık hava ve doğa

YÜZDE 5 İNDİRİM
Güralp Yapı, ev sahibi olmak isteyenler için inanılması güç bir kampanyaya da imza attı. 1 Kasım’a kadar Kerpe Konakları’ndan ev almak isteyenlere özel yüzde 5 indirim de yer alıyor. Bu fırsatı kaçırmadan önce mutlaka firma yetkilileriyle irtibata geçmeyi unutmayın. Siz de bu ayrıcalıklı konutlardaki yerinizi almak istiyorsanız; 0532 590 14 03-0532 306 98 78 nolu telefonlardan iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz www.guralpyapi.com.tr adresinden dairelerin tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, ev ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, bitki ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bulut, gökyüzü, ev ve açık hava

Güralp Yapı Kerpe Konakları ile ilgili görsel sonucu

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑