Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Güneş: Kandıra'da Birlik Olamadık!

CHP Kandıra İlçe Kongresi’nde konuşan CHP Kocaeli eski milletvekili Hurşit Güneş, "Kandıra’da birlik ve beraberlik içinde olmasını çok isterim. Ama beceremedik" dedi.

8 Ocak 2020 Saat: 16:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.985 kez okunmuştur

Güneş: Kandıra'da Birlik Olamadık!
Güneş: Kandıra'da Birlik Olamadık!

“Kandıralılar sessizdir ama cesurdur” diyerek sözlerine başlayan CHP Kocaeli eski milletvekili Hurşit Güneş, “Ülkemiz zor bir durumda, herkes bunu söylüyor. AK Partililer bile bunu söylüyor. Siyasette düzeltilemez hatalar vardır. Kandıra İstanbul’un su bidonu oldu. Topraklarımız elimizden gidiyor. Nüfusumuz düşüyor. Köylere gittiğimizde sadece yaşlılarımızı görüyoruz. Kandıra çok özel bir yer, Kocaeli’nin en kadim ilçesi. Ben Kocaeli milletvekili oldum. Tüm Kocaeli halkına minnet borçluyum. Aday olmadığım dönemlerde köylere gittim. Her zaman partide çalıştım. Ben her zaman Kandıralı olmaktan gurur duydum ve bunu her ortamda söyledim.

SİYASETİ BIRAKMAYACAĞIM

Her zaman Cumhuriyet Halk Partili oldum ve bununla kıvanç duydum. Ben Turan Güneş’in oğluyum. Bununla hiç övünmedim ama kıvanç duydum. Her seferinde il delegesi olmaktan da gurur duydum, sizlere minnet borçluyum. Kandıra’da birlik ve beraberlik içinde olmasını çok isterim. Ama beceremedik. Bunun benim kusurum olmadığını düşünüyorum. Birileri Hurşit Güneş artık siyaseti bıraksın diyor. Ben hiçbir zaman Kandıralıları ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni bırakmayacağım. Ben sizlerden ayrılmak istemiyorum, sizlerde beni bırakmayın.  Kandıra kendi birliğini ve dirliğini kaybetmesin. Yoksa çok üzülürüm. Kandıra’dan herhangi biri beni gecenin 3’nde bile arıyor.  Kimse benim Kandıralı oluşumu, Cumhuriyet Halk Partili oluşumu sorgulamamalı, böyle bir hakkı olmamalı. Biz bu partinin içine doğduk, bu partide yaşayacağız. Benim için bu kongre Kandıra da var olma kongresi anlamına geldi. Ama herkesi kucaklıyorum, bu da bilinmeli. Ben profesör olabilirim, bakan çocuğu olabilirim ama içinizden bir neferim. İnşallah kongremiz ilçemiz için ülkemiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑