Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Gündoğdu, Kandıralı muhtarları ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Muhtar Buluşmaları” programı kapsamında Kandıralı muhtarları ağırlayarak taleplerini dinledi.

11 Ocak 2023 Saat: 10:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.444 kez okunmuştur

Gündoğdu, Kandıralı muhtarları ağırladı
Gündoğdu, Kandıralı muhtarları ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Muhtar Buluşmaları” programı kapsamında bu kez Kandıralı muhtarlarla görüşüldü. Muhtarhane’de düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Numan Balaban, Kandıra belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

MUHTARLAR MEMNUN
Programda Kandıralı muhtarlar mahallelerindeki ihtiyaçları yetkililerle paylaşarak taleplerini ilettiler. Birçok sorunun görüşülüp olumlu dönüşlerin alındığı toplantının çok verimli geçtiğini belirten Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos, bu tarz toplantıların sıklıkla yapılarak istişare halinde olmayı mahallelerinin sorunlarına daha iyi çözümler bulmak adına temenni ettiklerini belirtti.

AKÇABEYLİ İÇİN İSTEDİ
Kandıra Akçabeyli Muhtarı Savaş Kesikbaş ise köyün meydanında pikniklerde kullanım için mesire alanı yapıldığını söyleyerek buraya spor aletleri, kapsamlı oyun parkı ve köy fırını talebinde bulundu. Ayrıca cemiyetlerde kullanılmak üzere üstü kapalı korunaklı bir alana ihtiyaç duyduklarını belirterek doğalgaz çalışmalarının yakında başlayacağını, bu anlamda yol sorununun çok önemli olduğunu ve alt yapı kanalizasyon sorununu da dile getirdi. Büyükşehir’in hizmetlerinden memnun olduğunu belirten Kesikbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a teşekkürlerini iletti.
TALEPLER YERİNE GETİRİLECEK
Genel Sekreter Balamir Gündoğdu da muhtarların taleplerini öncelik sırasına göre yerine getireceklerini ifade etti. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑